A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fékpipa és fék csavar

Ebben a kategóriában fékpipák kapnak helyet, emellett gumiharangok elsősorban V-fékhez, továbbá fékösszekötők kanti fékekhez.
Rendezés:
Rendezés:

A féktestek bowdenvezetése és –rögzítése számos apró alkatrészt igényel, ami bár gyárilag a fékekkel érkezik, ezek tönkre mehetnek, szereléskor megsérülhetnek, esetleg tárolás során elveszhetnek. Amennyiben ilyen apróalkatrészhiány merül fel, a Bikepro webshop kínálatából a legtöbb pótolható. Ez egyaránt igaz a V-fékre, a Canlever fékre, a középhúzós országútira és az U-fékre.

Az egyik tipikus fékalkatrész a V-fék „pipa”. A V-fék működési elve a következő: a két pillangóját a tetején egy bowdenszakasz köti össze, majd egy "pipa" fordítja meg a bowdenirányt. A pipa sajnos szennyeződik, kopik, a többszöri bowdenszál-áthúzás pedig kárt okozhat benne. Egy esetleg bukás során a fém szár akár el is hajolhat. Éppen ezért webáruházunkban bármikor elérhető a tartalék V-fék pipa, felújításhoz, pótláshoz, többféle kialakításban és színben egyaránt. A másik gyakori igény a kantifékhez és középhúzós országúti féktesthez való átkötő bowdenszakasz, rögzítőcsavar és bowdenakasztó kampó. Itt ugyanaz mondható el, mint a V-fék pipa esetében: használat közben amortizálódik, sérülhet, tehát időnként cserére szorul.

Kínálatunkban továbbá számos dob- és görgős agyfékhez, vagy éppen a fékcsonk lezárásához szükséges apróalkatrész kap helyet, ezeket mind a jelen termékkategória gyűjti egybe. Az árakat tekintve a színes „pipák” 600, a natúrszínűek kialakítás (flexibilis, vagy merevházas) függvényében 200-300Ft közt kaphatók. Egy kantifékhez való bowdenszett pedig kompletten akár már 130Ft-ból megoldható. A forgalmazott márkák között megtalálható a nemzetközi Shimano, Jagwire, XLC és a Sturmey Archer, illetve a hazai Spyral és Zoogie.

Amennyiben a fenti leírás nem adott választ minden kérdésre, a webshop oldalán található alábbi szakcikkek segíthetnek a tájékozódásban és a vásárlásban:

Mire ügyelj a bowdenház kiválasztásakor?

Így válassz bowdenszálat!

Miben segít neked a minőségi, színes bowdenház kupakokról szóló szakcikkünk?

Árukereső.hu Árukereső.hu