A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Csomagtartó Doboz

Ebben a kategóriában a kerékpárra szerelhető csomagtartó dobozok kapnak helyet, ezek rendszerint lezárhatók.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpározási igényekhez alkalmazkodva, az utóbbi időben előtérbe kerültek a csomagtartó tetejére rögzíthető 10-20 literes felső bokszok, azaz dobozok. Elsősorban a napi közlekedésben kapnak szerepet, előnyük a többlet védelem az "áru" számára, illetve a zárhatóság lehetősége. Emellett űrtartalmuk elegendő az egynapos bringázásokhoz, gyakran rendelkeznek egy mozdulattal kioldható-felpattintható konzolos megoldással, bizonyos modellek a csomagtartó helyett egy saját konzollal a nyeregcsőre rögzülnek. Így a csomagtartó tetején "pihenő" felső táskák és dobozok használhatók önmagukban, vagy oldaltáskával kiegészítve.

Érdemes konzolos rendszerből is jobbfajtát választani, minthogy a különböző mechanikák között jelentős a szórás. Népszerű például a TurnLock vagy a QuickClick gyorsrögzítő rendszer. Érdekességképpen említsük meg, hogy sokan a kisállatukat is szeretnék magukkal vinni a kerékpáron, így kifejezetten erre a célra tervezett kosarak is találhatók – mind előre, mind a hátsó csomagtartóra. Célszerű olyan kivitelt választani, amiben az állat mozgását hevederek akadályozzák, esetleg valamiféle fizikális védelem van a kosárból való kiugrás ellen. (Talán nem kell ecsetelni milyen veszélyekkel jár a nem megfelelően rögzített állat!)

A Bikepro webshop kínálattában szerepelő kisállat szállításhoz készült M-Wave fonott vesszőkosár szerintük tökéletes e célra, és a természetes alapanyagot kedvenceink is díjazni fogják! Ezen felül a hátsó kerékpáros kosár lehet dobozszerű „koffer”, amely átfedést mutat a „Kiegészítők –Táska – Csomagtartó doboz” menüpont alatt található doboztípusokkal. Ez utóbbira példa a webáruházunkban kapható Flinger zárható műanyag doboz, amely előreláthatóan tartós, biztonságos, továbbá a rögzítés is jól ki van találva. A gyártó a fényvisszaverő matricáról sem feledkezett el.

Más tekintetben a csomagtartó dobozok a kerékpáros kosárral mutatnak hasonlóságot, amely az egyik legnépszerűbb szállító eszköz a kerékpáron. A bicajokkal egyidős fonott, vászon, fém vagy manapság már korszerű szintetikus anyagból készült kerékpáros kosár jellemzően városi kerékpárok állandó vagy időleges tartozéka, ízlés szerint a kormány előtt vagy a hátsó csomagtartón kaphat helyet. „Mezei” kerékpáros kosárból és létezik ellenállhatatlan dizájn, amit a mindenki által jól ismert svéd Thule vitt tökélyre. Egy ilyen a modern városi kerékpáron is ütős!

A kerékpáros táskákkal kapcsolatban átfogó Bikepro szakcikk is született, amely itt olvasható.

Árukereső.hu Árukereső.hu