A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fix, pálcás sárvédő szett

Ebben a kategóriában azokat a sárvédők találhatók, amelyek a vázhoz fixen, pálcával lehet rögzíteni. Ezek biztosítják a legjobb víz- és sárvédelmet. A méretek külön alkategóriákban találhatók, az egyes típusok szűrőkkel kereshetők.
Rendezés:
Rendezés:

A felszerelt sárvédő nagymértékben fokozza a kerékpár funkcionalitását, segíti a praktikus közlekedést és sportolást. Amennyiben a kerékpárt időjárástól függetlenül használjuk, mindenképpen szükség van az útról felfröccsenő víz, kosz és sár elleni védelemre, amit a legjobban egy minőségi fixpálcás sárvédőszett biztosít. Elsődleges szempont, hogy a sárvédő a kerék- és gumimérethez passzoljon, illetve precízen, stabilan legyen felszerelve. A leggyakoribb a műanyag típus, amely ennél a kategóriánál duplapálcás váz- és villarögzítést kap. Ennél a sárvédőtípusnál tehát szükség van a felforrasztott konzolokra, amelyet sárvédők és egyéb kiegészítők fogadására terveztek.

A fixpálcás sárvédőknél a fémpálcák rögzítését rögzítőfüllel szokták megoldani a gyártók, így lehet a legjobban a műanyag elemet kapcsolni. Ezt a típust többféle kerékmérethez kínálják, jellemzően 20-29”-ig. Itt fontos a gumiszélességgel összhangba hozni a sárvédőt, ezzel érhető el a legjobb védelem és megjelenés. Webáruházunk kínálatában 3-5mm-es lépésekben növekszik a sárvédő szélessége, így a párosítás igazán tökélyre vihető!

A fixpálcás rögzítésű sárvédőket meg szokás toldani egy sárfogóval, amit sok bicajos „leffentyűnek” vagy „laffantyúnak” hív. Ez lényegében egy toldat a sárvédő végére, hogy az a lehető legnagyobb íven fedje a kereket, azaz tócsába hajtva se fröccsen fel a szutyok. A sárfogó szerencsére rugalmas, így padkára felhajtáskor elhajlik, nem akad meg rajta. Ez utóbbi veszélyes is lehet, bukást okozhat. A sárvédő toldat webáruházunkban külön is kapható, bár sok sárvédő szett eleve tartalmazza. Célszerű, ha a sárfogó kissé szélesebb, mint maga a műanyag ív, így inkább oldalra „terít”.

A Bikepro webshop fixpálcás sárvédőkínálatában több típus és szisztéma áll rendelkezésre olyan kiegészítő specialista márkáktól, mint az Acor, a Bikefun, a Blackburn, a Longus, az Orion, a Polisport, a Simpla, a SKS, a Spyral, a Velotech, az XLC vagy éppen a francia Zéfal. Az ár tekintetében az egyszerűbb típusok alig kerülnek többe 2000 forintnál, viszont egy full-extrás modellért ennek akár ennek akár hatszorosát kell kifizetni. De megéri: a prémium sárvédők garantáltan zajmentesek, megbízhatók és tartósak! Sárvédő témában ajánljuk a Bikepro ide vonatkozó szakcikkét.

Árukereső.hu Árukereső.hu