A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fékbowden ház

Ebben a kategóriában a fékbowden-házak találhatók: külső átmérőjük 5 mm, belső átmérőjük 1,6 mm, rendszerint teflon béléssel rendelkeznek a csúszósabb felületért.
Rendezés:
Rendezés:

A mechanikus fék- és váltórendszerek bowden összeköttetést alkalmaznak. A bowdenrendszer áll a jelen termékkategóriában a fékbowdenházakból, a bowdenhuzalból, illetve a ház végére kerülő kupakokból. A bowdenház használat során megsérülhet, óhatatlanul szennyeződik, kopik, ezért rendszeres cseréje ajánlott.

Mindenekelőtt meg kell különböztetni a váltórendszerhez alkalmazott bowdenházat a fékrendszerhez valótól: ezek átmérőben és szerkezetilg egyaránt különböznek, azaz nem cseraszabatosak. A megfelelő típus kiválasztására rendeléskor figyelni kell!

A Bikepro kerékpáros webáruház bowden rendszerekből – beleértve az itt szereplő bowdenházakat – igen széles választékot biztosít. Ennek minden eleme megtalálható, többféle minőségi szint és akár színválaszték áll rendelkezésre. Az árakat tekintve a hagyományos spirál teflon béléssel, tárcsafékhez készült hosszanti szálas, műanyag vagy fonott fém borítású bowdenház a szivárvány több árnyalatában kapható, jellemzően méterenként 170-730 Ft körül. A forgalmazott márkák közt találjuk a Shimano, a Jagwire, a SRAM, a Saccon, az Acor és az XLC világcégeket, kiegészítve a Bikefun és a Spyral hazai kiegészítőspecialisták kiváló ár/érték arányt biztosító termékeivel.

Érdemes elgondolkodni a bowdenszál, bowdenház és a kiegészítő alkatrészek szettben történő megvásárlásán, ezek 1500-10000 Ft-os áron kaphatók, olcsóbban, mintha az egyes elemek külön kerülnének kiválasztásra. A webshop oldalán található alábbi szakcikkek segíthetnek a tájékozódásban és a vásárlásban.

Mire ügyelj a bowdenház kiválasztásakor?

Így válassz bowdenszálat!

Miben segít neked a minőségi, színes bowdenház kupakokról szóló szakcikkünk?

Árukereső.hu Árukereső.hu