A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gyerek Kerékpár Sisak

Ebben a termékkategóriában a gyermekek és tinédzserek számára tervezett sisakok kapnak helyet, kisebb méretekben, fiatalok számára megfelelő dizájnnal.
Rendezés:
Rendezés:

Fontos, hogy már a kezdetektől ösztönözzük gyermekünket a biztonsági felszerelések viselésére. Ha korán megszokja a bukósisak használatát, akkor később sem kell meggyőzni annak fontosságáról. Tudvalevő, hogy a gyermekek számára rendkívül fontos az első benyomás: ha a bukó kellemetlen, akkor sokáig “dolgozhatunk” azon, hogy másodszor is hajlandó legyen felvenni. Éppen ezért olyan fejvédőt érdemes neki választani, ami kényelmes, nem nyomja a fejét és megfelelőlen szellőzik, no meg úgy általában tetszik!

Igen a gyereknek szánt sisak esetében a megjelenés is fontos szempont, és szerencsére manapság sokféle színösszeállítás és dizájn kapható. Mégis sisakválasztáskor a biztonság legyen az elsődleges szempont: a gyermekek még nem képesek úgy irányítani esésüket, mint a felnőttek, sokkal könnyebben a földhöz csapódhat a fejük, sokkal védtelenebbek, szükségük van az extra védelemre. A gyártók a magasabb színvonalú típusoknál fokozattan figyelnek a teljeskörű védelemre. Egyrészt az In-Mold technológia erős, mégis könnyű szerkezetet tesz lehetővé, emellett a fejvédő formáját is úgy alakítják, hogy nagyobb védelmet nyújtson. Ilyen, amikor a sisak a halántéknál és a tarkónál is mélyebbre ér, ezzel óvva ezeket az érzékeny területeket. Az integrált minisild fő feladata pedig nemcsupán az árnyékolás, hanem a fokozott arc- és homlokvédelem. És persze a gyermek láthatósága fontos, amelyhez a színek is hozzájárulnak: épp ezért a fényvisszaverős elemeken felül különleges fluo-színeket is választhatunk!

Más tekintetben a jó gyermeksisak ugyanazokkal a technológiákkal rendelkezik, mint a felnőtt típusok: a megfelelő szellőzés érdekében bőséges nyílással, kényelemes antibakteriális belső szivacsokkal, bogárhálóval, praktikus csatos rögzítéssel, kiegészítve egy gyermek sisakok számára tervezett fejméret állító rendszerrel.

A Bikepro webáruház széles sisakkínálatában a gyerek és junior sisakok külön termékkategóriában szerepelnek. A forgalmazott gyártmányok közül érdemes kiemelni a Bell, Bellelli, Bikefun, Cratoni, Giro, Hamax, Lazer, Merida, Polisport, Safety Labs, Specialized, és Ventura márkákat. Az árak a gyermeksisakok esetében szerencsére nem csillagászatiak: 6000-19000 Ft-ra számítsunk az alkalmazott technika és extra funkciók függvényében. A sisakokkal kapcsolatban Bikepro szakcikk is megjelent, amely segít a választásban.

Árukereső.hu Árukereső.hu