A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Thermo kulacs

Thermo vagy hőszigetelt kulacsok különböző technológiával, 2-3-4 vagy akár 12 óra hőmegtartással. Hideg, és meleg italokhoz egyaránt ajánlott.
Rendezés:
Rendezés:

Akár hűvös időjárásban, akár perzselő forróságban indulunk útra, fontos, hogy magunkkal vitt folyadék kellemesen fogyasztható legyen. A „thermo”, azaz hőszigetelő kulacs a kerékpáros felszerelés elengedhetetlen kelléke. Az ilyen kulacs hasonló kapacitással rendelkezik, mint a hagyományos típus (kb. 500-800 ml), átmérője is szabványos (bármilyen kulacstartóba belemegy), de két fala van, a kettő közt - gyártótól és modelltől függően – valamilyen hőszigetelő anyagot rejt. A titok nyitja tehát a dupla falú konstrukció, amit egyes márkák hőtükröző alumínium fóliaréteggel „turbóznak” fel. Amennyiben jó a konstrukció, a „thermo” kulacs akár 2 órán keresztül optimális hőmérsékleten tartja az innivalót – legyen az jéghideg vagy forró, sima víz vagy kalóriát és ásványi anyagokat is tartalmazó energiaital.

A Thermo kulacshoz használt alapanyag kissé eltér a „mezei” változattól: a kis sűrűségű polietilén jobb hőszigetelést tesz lehetővé, és a többrétegű felépítés ellenére a (fejlett és minőségi) hőszigetelt kulacstípus sem különösebben súlyos. De mondhatjuk úgy is, hogy amennyivel nagyobb a tömege egy hagyományos kulacshoz képest, azt bőven kárpótolja a kellemes hőmérsékletű innivaló!

A „thermo” típus másik ismérve a nagyobb méretű kupak, ami lehetővé teszi a jégkockák betöltését, de a forró italt is károsodás nélkül fogadja. A csutora az ilyen kulacsoknak is puha anyagból készül, kellemes érzést biztosít. Külön érdekesség, hogy léteznek valódi „termosz” kulacsok, ahol a két réteg között vákuum van, de ezek rendszerint fémházasok, és kissé nehezebbek és körülményesebben használhatók.

Webáruházunk kulacskínálatában számos „Thermo” típus kapható, áruk természetesen kissé magasabb, mint a hagyományos típusoké, jellemzően 1500-2500 között alakul. A márkák között szerepel az Acor, a Cateye, a Merida, a Polisport, a PRO és az Union.

Árukereső.hu Árukereső.hu