A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Műanyag kulacs

Műanyag kerékpáros kulacsok 0,5 - 0,6 - 0,75 - és 1 literes méretben.
Rendezés:
Rendezés:

A mai modern kulacsok számos fejlett technikai megoldást alkalmaznak, az alapanyaguk pedig rendszerint rugalmas és rendkívül ellenálló polietilén. A jó kulacs ismérve, hogy kiküszöböli a szivárgást, illetve megelőzi a kellemetlen mellékíz kialakulását. Ezen felül a csutora könnyen használható, lehetőleg gumitömítéssel ellátott. A legfejlettebb kulacsok szeleppel ellátott „csutorával” rendelkeznek, amely egy kar elfordításával nyitható-zárható, így nyitott állapotban sem eresztenek, ellenben a folyadék a kulacs oldalfalának megnyomásával bőségesen áramlik. Érdemes megjegyezni, hogy a piacon ma már kapható belső víztisztító rendszert alkalmazó, hőszigetelő vagy éppen összehajtható típus is, ezeket webáruházunk külön termékkategóriába gyűjti.

Vásárlásnál figyeljünk arra, hogy a kulacs alapanyaga BPA- és BPS-vegyszermentes legyen, továbbá baktérium-megakadályozó bevonattal rendelkezzen. A bevonat egyben segít megelőzni a mellékíz kialakulását. Ma már az EU-ban csak ilyen kulacsot lehet forgalomba hozni, pont ezért nem érdemes régebbi vagy Távol-Keletről származó kulacsot vásárolni.

A folyadékbetöltés szempontjából a kulacsok felül nyithatók. Ebből többféle rendszer létezik, az legelterjedtebb a menetes, 65mm széles nyílással rendelkező. Ez már lelehetővé teszi a jégkockák behelyezését, szerintünk jobb, egyszerűbben kezelhető és vízzáróbb, mint a régebbi felpattintható megoldás. A kulacs tisztítását és a higiénia biztosítását a nagyméretű száj, és a szétszerelhető szelep könnyíti meg.

Webáruházunk kulacskínálatában többféle műanyag kulacstípus kapható, így hőszigetelő „thermo”, parafás, aero vagy éppen gyerekeknek szánt kulacs, illetve szerszámot rejtő kulacstípus. A kulacsok ára 600-tól indul, de érdemes ennék kicsit többet áldozni a fenti kritériumoknak minden szempontból megfelelő darabért. Egy ilyen „extra” kulacs akár 2000 forint alatt is kapható. A márkák között szerepel a jól ismert a2z, Acor, Bikefun, Blackburn, Cannondale, Cateye, Csepel, Merida, Ritchey, Rock Machine, SKS, Spyral, Superior és XLC, de kétségtelenül az Elite, a PRO és a Zéfal a szegmens specialistái.

Árukereső.hu Árukereső.hu