A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

BMX hajtómű

Ebben a termékkategóriában a speciális BMX hajtóművek kapnak helyet, "Z" vagy háromrészes kialakítással.
Rendezés:
Rendezés:

A legtöbb BMX kerékpár egyedi hajtóművet és középcsapágyrendszert alkalmaz. Ez utóbbi rendszerint 51mm PressFit (bepréselős) csapágy, amibe „Z” alakú vagy 3-részes hajtóművek szerelhetők be. A „Z-hajtómű” esetében a két kar és a tengely egyetlen szerkezeti egységet képez. Az alapanyag majdnem minden esetben tömör szénacél. A 3-részes hajtókartípus esetében a két kar és a tengely külön-külön egységet alkot, emellett a karok üreges kialakítást kapnak, az alapanyag pedig rendszerint ötvözött (Cro-Mo) acél. Az utóbbi a korszerűbb konstrukció, egyúttal erősebb, könnyebb és a csapágyazás tömítettsége is megoldott.

A Bikepro kerékpáros webáruházban a tönkrement BMX hajtókar cseréje típustól függően 1000-1500 Ft-os áron oldható meg, ami rendkívül kedvezőaz egyéb kerékpártípusokban alkalmazott hajtóművekhez képest. A csapágycsere is hasonló szerény összeget igényel. Elmelett webshopunkban kapható egyéb BMX középcsapágy-alkatrész, mint például csésze, tengely, rögzítőcsavar valamint különféle lánctányér. A BMX kerékpárokhoz való alkatrészek elsősorban Távol-Keleti gyártók, valamint hazai márkák - mint például a Spyral és az Altrix – kínálatában szerepelnek.

Árukereső.hu Árukereső.hu