A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Dobozos szerszámkészlet otthoni kerékpárszerelésre

Dobozos szerszámkészlet otthoni kerékpárszereléshez, javításhoz, a leggyakrabban előforduló munkák egy ilyen szettel könnyedén elvégezhetők.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpár időszerű karbantartásához szükség lesz néhány alapvető szerszámra. Ezek külön is beszerezhető, nagy részük webáruházunkban az „Alapszerszámok” valamint a „Célszerszámok” termékkategóriába megtalálható. Ezen felül az eszközök csomagban, jellemzően praktikusan kofferben elhelyezve ugyancsak megvásárolhatók. Ezen termékek különböző árfekvésben állnak rendelkezésre, amit részben a szett mérete (a szerszámok száma), részben azok minősége határoz meg.

A legtöbb szerszámkészlet kompakt mérete mellett az elegáns, ugyanakkor strapabíró “kisbőrönd” minden olyan szerszámot tartalmaz, amelyre bármely fejét szerelésre, karbantartásra adó kerékpárosnak szüksége lehet. Használatával gyakorlatilag minden javítás könnyedén elvégezhető. Nagyszerű választás otthonra vagy például verseny előtti felkészülésre, végső finomállításokra egyaránt. Léteznek kisebb készletek, amelyek akár egy többnapos csomagos túrára is elkísérhetik a kerékpárost.

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra!

30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható.

Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu