A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Takaró, ponyva

Ebben a kategóriában kerékpárra húzható ponyvák és takarók találhatók, amelyek segítségével a kerékpár a nedvességtől vagy a rászálló portól megóvható.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpár szakszerű tárolását segíti elő a jelen termékkategóriában szereplő takaró ponyva vagy esővédő huzat. Van, aki számára kizárt, hogy a bicajt fedett helyen tárolja. De félig fedett helyek, mint az erkélyek és teraszok sem nyújtanak kellő védelmet a csapadék és a nedvesség ellen. Amennyiben a kerékpárt tartósan nedvesség éri, mind a váz, mind az alkatrészek károsodhatnak.

A kerékpár megbízható letakarásával az amortizáció mértéke csökkenthető. Egy jó ponyva nemcsak fedi a kerékpárt, hanem effektíve körbe öleli, megakadályozva, hogy a szél a takarást „lebontsa”. Vagyis rendszerint alul szűkítő kötést találunk. Természetesen a ponyvák vízállók, azaz jelentős vízterhelésnek is ellenállnak. Hosszabb tárolás esetén érdemes a beltéren tárolt kerékpárt ily módon letakarni, megakadályozva a porosodást és egyéb szennyeződést.

Bizonyos kerékpártípusok egyáltalán nem szeretik a vizet. Például az elektromos motorrásegítést alkalmazó e-bike és pedelec kerékpárok – habár jól szigeteltek – a csatlakozóknál beázhatnak. Persze nem életszerű, hogy a napközben történő szabadtéri leparkoláshoz ponyvát vigyünk magunkkal, így a modern elektromos kerékpárok esetében érdemes kizárólag a csatlakozókat védeni. Ezt segíti elő a webáruházunkban kapható számos neoprén e-bike csatlakozó-protektor.

A Bikepro kínálatában számos ponyva és huzat kap helyet, emellett többféle pedelec rendszerhez tartunk időjárás ellenni protektort. A forgalmazott márkák közt megtaláljuk a Csepel, az M-Wave, a Velotech és a XLC cégeket. A takaróponyva bő 2000Ft-ért is elérhető, profibb változat ennek duplájáért, a speciális e-bike protektorok pedig jellemzően 10.000Ft körüli áron kaphatók.

Árukereső.hu Árukereső.hu