A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Villanyakcső teleszkóphoz

Ebben a termékkategóriában egyes teleszkópvillák esetében cserélhető villanyak található.

A villanyak a villa azon csöve, amely a váz fejcsövén és a kormánycsapágyon áthalad. Átmérője 1" vagy 1 1/8", Tapered (1 1/,8-1,5) vagy 1,5 col. Hossza hagyományos menetes rendszernél a fejcső-hossz plusz a kormánycsapágy beépítési magassága (kb. 35-44 mm), a-head set-es kormánycsapágy esetén minimum a fejcső + kormánycsapágy beépítési magasság + a kormányszár bilincsmagassága, de távtartók (hézagolók) alkalmazása esetén ennél valamivel hosszabb is lehet. Anyaga acél vagy alu.

Manapság a teleszkópvillák „nyaka” a vállba préselt, azaz nem cserélhető, korábban a gyártók ezt a csatlakozási pontot csavaros/bilincses rögzítéssel látták el, ebben az esetben a nyak cserélhető. A csere lehetősége megkönnyíti a villa más vázba történő beépítését, a menetes és az Ahead rendszer közti csereszabatosságot. A menetes kormánycsapágy ma már csakis a belépő kategóriára jellemző, szerencsére egyre inkább háttérbe szorul, többé kevésbé leváltotta a minden szempontból fejlettebb Ahead rendszer. A Bikepro webshopban a cserélhető villanyak időszakosan érhető el.

Árukereső.hu Árukereső.hu