A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Energiaszelet

A jelen termékkategóriában a kerékpáros edzéshez vagy egyéb sportolás közben fogyasztható szilárd típusú energiapótlás szerepel.

A hosszabb távú edzések, versenyek alatt a zseléken túl a szilárd táplálékbevitel sem árt, ami tartósabb energiát biztosít. Erre a célra fejlesztették ki az energia szeleteket, amik a szénhidrátbevitelen túl még finomak is. Egyik változat a csokival bevont lassú és gyors felszívódású szénhidrátot tartalmaz, ami megakadályozza az eléhezést és az éhségérzetet, akár edzés után is fogyasztható. A zabpehely alapú szeletek viszont lassú és gyors felszívódású szénhidrátokkal, ennek a szeletnek az egyik nagy előnye, hogy meleg időben nem olvad. 

A Bikepro webshop kínálatában a táplálékkiegészítők 300-7000 Ft-ért kaphatók, típus és kiszerelés függvényében, elsősorban a világhíres Xenofit és EthicSport márkától.

Árukereső.hu Árukereső.hu