A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 
Termékek Menü

Kiszállítás

Rendelését a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz, és a visszaigazolásunk után, előre láthatólag 2-3 munkanapon belül juttatjuk el Önhöz.

A szállítás kerékpár alkatrészeknél 35 000 Ft feletti rendelés esetén, míg kerékpároknál, vagy kerékpárt IS tartalmazó 50.000 Ft feletti rendelésnél INGYENES.


A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben található telefonszámon, vagy e-mail-ben.
Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni.
Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A második kiszállítás díjmentes, azonban a további kiszállítások díjai megegyeznek az alap kiszállítási díjjal.

Szállítással kapcsolatos kiegészítő információk:
Házhoz szállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizze tételesen a termék(ek) sértetlenségét, a csomagban foglalt egyéb kiegészítőket, a számlán szereplő adatok helyességét.
Amennyiben eltérést észlel, lehetősége van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük hogy egy korábbi levelünkre válaszolva - mely tartalmazza a rendelési számot - tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat a felmerült hibákról, hogy mielőbb korrigálhassuk.

Komplett kerékpárokat az importőr által szállított módon adjuk át vásárlóinknak.
(Ez márkánként eltérő előszerelést és kb. 95%-os összeszereltségi szintet és beállítást jelent.)

A komplett kerékpárok beállítása nem része szolgáltatásunknak, de személyes átvétel esetén van lehetőség a készreszerelt kerékpár átvételére, és kipróbálására.

Fontos!
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomag sértetlen és tartalmát tételesen ellenőrizte.

A szállítási feltételek magyarországi kiszállításra vonatkoznak.

Termékek összehasonlítása
Márkák szerint
Töltsd le! Ingyenes!

Hogyan vásárolj jó kerékpárt

Íme az ajándékod!

HASZNÁLD!