A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fizetés, szállítás, árak

Rendelésedet a FOXPOST, a DPD, az MPL, vagy a GLS Futárszolgálat szállítja házhoz. A rendelés visszaigazolásunk után, a csomagod előre láthatólag 1-2 munkanapon belül jut el hozzád. A csomagautomatákból 3-7 napig vehető át a rendelés. 
Figyelem: A minimális rendelési érték 2000 Ft. Ez alatt nem fogod tudni elküldeni a rendelést!

Ha 2000 és 30.000 Ft között rendelsz könnyű, és kis méretű alkatrészt vagy kiegészítőt, akkor az alábbi szállítási árak lesznek rád érvényesek:
BikePro kiszállítási árak kicsi könnyű csomagok esetén

Ha 50.000 Ft alatt rendelsz kerékpárt vagy sok/nehéz alkatrészt vagy kiegészítőt, akkor az alábbi szállítási árak lesznek rád érvényesek:
Bikepro kiszállítás nehéz termékeknél

A kiszállítási ár könnyű és kicsi alkatrészeknél, 30.000 Ft feletti rendelés esetén, míg kerékpároknál, vagy kerékpárt IS tartalmazó 50.000 Ft feletti rendelésnél ingyenes, amennyiben szállítónak a Foxpostot, MPL-t, vagy DPD-t választod.
BikePro kiszállítási árak 30.000 Ft-os rendelési érték fölött.

 

Az utánvétkezelés költsége minden esetben fixen 460 Ft, függetlenül a rendelési értékhatártól.
Az online bankkártyás fizetés ellenben minden esetben ingyenes!

Bikepro utánvételi árak


A szállítás időpontjáról lehetőséged van egyeztetni a visszaigazoló email-ben található telefonszámon, vagy email-ben.

Amennyiben a kézbesítő az áru átadását nem tudja teljesíteni, úgy a csomagról értesítést hagy. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni a kiszállító futárszolgálatnál.
Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat az újra egyeztetett időpontban megkísérli a kiszállítást. A második kiszállítás díjmentes, azonban a további kiszállítások díjai megegyeznek az alap kiszállítási díjjal.

A csomag átvétellel kapcsolatos fontos információk:
Házhozszállítással történő rendelés esetén, kérjük átvételkor ellenőrizd le a csomag sértetlenségét, és amennyiben hibát, sérülést vélsz felfedezni rajta, mindenképp vegyetek fel jegyzőkönyvet a futárral. A számlát email-ben küldjük, PDF formátumban. 
 Amennyiben eltérést észlelsz, lehetőséged van a csomagot visszaküldeni központunkba. Kérjük hogy egy korábbi levelünkre válaszolva - mely tartalmazza a rendelési számod - írd meg a hibát az ügyfélszolgálatunknak, hogy mielőbb korrigálhassuk. 

Fontos!
Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írd alá, ha a csomag sértetlen.

A szállítási feltételek magyarországi kiszállításra vonatkoznak, az árak bruttó ÁFÁ-s árak.


Csomagautomaták és méretkorlátaik:

Az automaták korlátozott befogadó mérete miatt (max 60 cm x 36 cm x 62 cm ) elképzelhető, hogy a rendszer a vásárolt termékek méreténél és súlyánál fogva nem fogja felajánlani a rendelés végén a csomagautomata lehetőségét. Ebben az esetben csak DPD csomagpontra, MPL Posta pontra, MPL postán maradó, MPL házhozszállítás, GLS-es csomagpontra, vagy GLS házhozszállítással tudjuk teljesíteni a rendelésed. A csomagautomatánál történő bankkártyás fizetés utánvételes fizetési módnak számít!

Amik biztosan NEM férnek bele a csomagautomatába:
(Tehát ha ezek közül valamit a kosárba raksz, akkor meg sem fog jelenni a csomagautomata átvételi mód!)

- 24 colosnál nagyobb komplett kerekek          - 27,5-28-29 colos felnik
- 700 mm-nél hosszabb kormányok                 - teleszkópok
- merev villák                                                    - kerékpár vázak
- komplett bicajok                                             - 17-23 colos motor külsők
- 26-28 colos pálcás sárvédők                         - gyerekülések
- edzőgörgők                                                    - kerékpár szállítók
- műhelypumpák                                              

 

Minden kerékpárt a gyári dobozában szállítunk, beállított, előszerelt állapotban, ami kb. 90-95%-os készre szereltséget jelent az árkategória, és a műszaki tartalom függvényében. A legtöbb esetben csak a pedálokat kell betekerni (ha jár a géphez), a kormányt / kormányszárat kell befordítani és rögzíteni, a nyerget felszerelni, valamint az első kereket kell berakni. Majd beállítani a számodra megfelelő keréknyomást, nyereg és fékkar helyzetet, és menetkész.

Árukereső.hu Árukereső.hu