A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Hidraulikus fékvezeték

Ebben a kategóriában a különböző hidraulikus csövek kapnak helyet. A hozzá kapcsolódó szerszámok a célszerszámok menüponton belül találhatók.
Rendezés:
Rendezés:

Ebben a termékkategóriában hidraulikus csövek és az ehhez szükséges kiegészítők, fittingek kapnak helyet. A komplett fékszettek és egyéb alkatrészek, továbbá a hidraulikus fékvezetékek szereléséhez szükséges célszerszámok külön menüpontban találhatók.

A hidraulikus tárcsafékrendszer áll a munkahengert tartalmazó féktestből, a dugattyút magába foglaló fékkarból és a fékvezetékből. A csatlakozások további alkatrészeket igényelnek, mint például roppantógyűrűt, kompresszió tüskét, banjo-t és hollandert. A hidraulikus közeg lehet DOT olaj vagy ásványi fékfolyadék. A jelen termékkategória az utóbbiakat, azaz a vezetéket és a hidraulika-fittinget tartalmazza.

Az itt alkalmazott fejlett tömítőrendszer 100 bar nyomásnak is ellen tud állni. A hidraulikus fékvezeték speciális, többrétegű, kevlárszálakkal erősített műanyagból készül, jellemzően 5 és 5,4mm átmérőben, ami fékrendszer-specifikus. A csatlakozásokat a gyártók roppantógyűrűvel oldják meg. Egyes tárcsafék-rendszereik vágható fékvezetékesre tervezettek, a többit adott hosszban kell megvásárolni. A fékvezeték sérülékeny, így óvni kell az éles tárgyaktól, esés után érdemes ellenőrizni az állapotát.

A fittingek közt a roppantógyűrűn kívül alkalmazásra kerül a kompresszió tüske, a banjo és a hollander. Ezek alkotják a teljes rendszert, amelyet webáruházunkban komplett csatlakozó szettként, vagy külön-külön is be lehet szerezni. Érdemes megjegyezni, hogy felsorolt komponensek a különböző típusok, márkák között általában nem felcserélhetők. A rendszer-specifikusságot a termékleírás tartalmazza. Továbbá szögezzük le, hogy a hidraulikus fékrendszer szerelése speciális szerszámot és komoly szaktudást igényel. A szerszámok nálunk beszerezhetők, a szakismeret tekintetében a CSM szervizsorozataiban szereplő útmutatást tudjuk ajánlani!

A Bikepro webshop kínálatában a hidraulikus fékrendszer minden eleme megtalálható, így az itt szereplő hidraulikus fékvezetékek, banjoszettek, bowdenvágó fogók, gumitömítések, hidraulikus fékalkatrészek, illetve roppantógyűrűk is. A vezetékek többféle színben kaphatók. Az iparban a legismertebb márkákkal dolgozunk, mint az Acor, az a2z, az Avid, a Jagwire, a Magura, a Shimano és az XLC. A hidraulikus fékvezetékek métere 1500 és 2500 Ft között alakul, fittingek jellemzően 100-4500Ft áron kaphatók.

Árukereső.hu Árukereső.hu