A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Energia Zselé

A jelen termékkategóriában a kerékpáros edzéshez vagy egyéb sportolás közben fogyasztható, könnyen emészthető táplálékok, például zselék szerepelnek.

Az energia zselék sportolás közben kiválóan tudják biztosítani az energiát, – bár azt mindig érdemes hozzátenni, hogy a megfelelő sporton kívüli táplálkozást nem helyettesítik – magas szénhidráttartalmuknak köszönhetően pótolják az elvesztett energiát és a vércukorszintet stabilan tartják. Az energiazselével elkerülhetjük az eléhezést és a teljesítményünk romlását, a folyósabb állagú könnyebben elfogyasztható és folyadékot sem muszáj hozzá inni. A koffeines verziók is léteznek, ami a fáradó keringésünket pörgeti meg még egy kicsit. A verseny utolsó órájára ez jól jöhet.

A Bikepro webshop kínálatában a felsorolt táplálékkiegészítők 300-7000 Ft-ért kaphatók típus és kiszerelés függvényében, elsősorban a világhíres Xenofit és EthicSport márkától.

Árukereső.hu Árukereső.hu