A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

16 colos városi kerékpár

16 colos kerékkel szerelt, jellemzően összehajtós, egyszerűen fenntartható, városi használatra szánt kerékpárok
Rendezés:
Rendezés:

A city bike, avagy városi kerékpárkategória a bicajok igen széles spektrumát fedi le. Közös bennük, hogy a mindennapi kerékpáros közlekedésre készülnek. A kerékméret ugyancsak többféle lehet, a jelen termékkategória a 16”-os típusokat tartalmazza. Ezek többnyire összecsukható (folding) vázkialakítást kapnak, nevéből adódóan igény szerint – pl. szállítás vagy tárolás esetén – a kerékpár kisebb méretre összehajtható. Elsősorban akkor érdemes ilyen kerékpárban gondolkodni, ha tömegközlekedési eszközön rendszeresen velünk lenne, szállítanánk, esetleg otthonunkban, az irodában nincs elegendő hely a tárolásra. Ez a típus megoldja a kerékpár biztonságos elhelyezését is: azaz nem kell lezáráson gondolkodni, vásárláskor is velünk ”jöhet”.

A 16”-os kerékméretet lehetővé teszi, hogy a félbehajtott „vázkeretben” elférjen, kormánya pedig mellé lehajtható, a nyeregcső pedig a „csomagba” betolható. Így néhány perc alatt egy nagyobb bőrönd méretére redukálhatjuk a kerékpárt, amelyet így buszon, metrón vagy vonaton is tudunk szállítani. Jó tudni, hogy a BKV, a MÁV és a Volán járatain szállításkor az ilyen kerékpár után nem kell jeget váltani!

Hátránya a kis kerékméretből, valamint és a kevésbé merev, stabil vázból miatti szerényebb menetteljesítmény. Mindazonáltal praktikussága elvitathatatlan, egy igényes prémium modell akár 10 másodperc alatt picire összehajtható. Az összehajtható bicaj megfelelő kiegészítők felszerelésével általános használathoz is megfelel, feltéve, ha egy-egy útvonal nem több, mint tíz kilométer hosszú, illetve nem tartalmaz meredek, hosszú emelkedőket.

A Bikepro webshop 16” kerekmérettel rendelkező city (városi) kerékpárokat is kínál, jellemzőn összecsukható vázkialakítással. Ebben a termékkategóriában elsősorban a Gepida, Neuzer és Csepel márkák termékit forgalmazzuk. A mindennapos tömegközlekedéssel kombinált használathoz érdemes a „kiskerekű” városi kerékpárt kiegészítőkkel felszerelni, elengedhetetlen a világítás, a csengő, hasznos továbbá a sárvédő és a kerékpáros táska. 

Árukereső.hu Árukereső.hu