A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fali Kampó Kerékpárhoz

Ebben a kategóriában egy-egy kerékpár tárolását megkönnyítő fali kampók és konzolok kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

Ebben a termékkategóriában a lakásban, garázsban vagy műhelyben történő kerékpártárolást megkönnyítő fali tartók, konzolok és kampók szerepelnek. A legtöbb ember számára a kerékpár falra történő felakasztása a legkézenfekvőbb, amely megvalósulhat falra szerelhető konzollal vagy akasztós rendszerrel. Webáruházunk kínálatában számos variáció áll rendelkezésre: a fali konzol tarthat két kerékpárt egymás felett, illetve előtt, a kampó pedig lehet elfordítható, így a kerékpár szorosan a fal mellé helyezhető. A kerékpártartó lehet teljes egészében mennyezetre rögzített akár egy fregoli.

Kétségtelen, hogy az akasztás a kerékpártárolás legkézenfekvőbb módja: mindössze egy kampóra van szükség, amibe a kerék beakasztható. A cél az, hogy a bicajt stabilan megtartsa, ne tegyen a kerékben kárt, illetve a konzol felszerelése ne legyen túl bonyolult. A sima gumírozott kampó, mint a jelen termékkategóriában szereplő kerékpár akasztó akár a falra, akár a mennyezetre felszerelhető, a kampó mérete és szöge bármilyen méretű kerékpárral és keréktípussal kompatibilis. Teherbírása jellemzően 15 kg, amely az igények döntő részét lefedi. Felszerelése mindössze tiplit és megfelelő erősségű csavart igényel, ami ebben az esetben tartozék. Eggyel szofisztikáltabb, amikor a kereket tartó kampó egy falra szerelt fémlap része, egyes típusok változtatható dőlésszöget is kínálnak, ezáltal a beakasztás bármilyen kerékméret mellett egyszerű feladat. Amikor a kampó mögött nagyobb fémfelület található, a gumi már nem érintkezik a fallal. A fali konzolos tartó pedig a felsőcsövet tartja, a bicaj a földtől tetszőleges magasságba tárolható.

A Bikepro webshop állványkínálatban a fent említett megoldások mind megtalálhatók. Az elérhető márkák közül érdemes kiemelni a nemzetközi piacon is jól ismert Bikehand, Gioma, IceToolz, M-Wave, Menabo, Peruzzo, PRO, Velotech és XLC cégeket. A különböző kialakítások miatt az árspektrum nagyon széles: jellemzően 1000-15000 Ft között alakul. Az egyik végén az egyszerű falikampókat találjuk, a másikon komplett fregolis akasztórendszer.

A témában egy már megjelent Bikepro szakcikk nyújt bővebb információt.

Árukereső.hu Árukereső.hu