A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kitámasztó kerék, Mankókerék

Kitámasztó kerék, más néven "mankókerék".  12 colos, 14 colos, 16 colos, és 20 colos gyerek kerékpárokhoz ajánlott.
Rendezés:
Rendezés:

Amennyiben a hajtókar nélküli „futókerékpáron” már nagy biztonsággal és hatékonyan halad a gyermek, lendületesen páros lábbal hajt, az egyensúlyozás fortélyát már lényegében el is sajátította. Ilyenkor érdemes elkezdeni a pedálozásra való tanítást. Ez történhet a futóbicajos közlekedéssel párhuzamosan, mikor melyiket választja a gyerek, illetve mikor van lehetősége a szülőnek, hogy segítse a haladásban.

Jellemzően az első hajtókaros „kisbicaj” 12”, 14” vagy 16”-os kerékméretű, amely kiegészíthető oldaltámasz-kerékkel, más néven kitámasztó- vagy mankókerékkel. Ez nem kötelező, de ha a bicaj napi használatban van, bölcsibe/oviba/játszótérre azzal jár a gyerek, praktikus, ha nem kell folyamatosan a haladásban segíteni. Egyes gyerkőcök pedig szabályosan igénylik az oldalkerekek által nyújtott plusz biztonságot.

A jó kezdőbicaj alacsony átlépéssel rendelkezik, testmérethez állítható, a hajtómű pedig négyszögtengelyes kontrafékkel. Az opcionális támasztókereket szereljük fel, de idővel állítsuk egyre magasabbra, hogy dülöngéljen a bicaj, így elősegítve az egyensúlyi helyzet megtalálását. A webáruházunkban kapható kiegészítő oldalkerekek rendszerint jobb minőségűek, mint a kerékpárokkal gyárilag érkezők, így egyértelműen előrelépést jelenthetnek. Segítségükkel az esetleg elhasznált, tönkrement „pótkerekek” is kicserélhetők. Az ár tekintetében 2000-4000 Ft-ra számítsunk, de ezért cserébe márkás termékeket kapunk.

Árukereső.hu Árukereső.hu