A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

12 Colos Gyerek Kerékpár

A jelen termékkategória a 12" kerékméreteket alkalmazó, gyermekek számára készült kerékpárokat.gyűjti egybe.

Rendezés:
Rendezés:

A legkisebb méretű pedálos gyermekkerékpár 12” kerékmérettel rendelkezik, elsősorban a 3-4 éves korosztály számára készül. Alapfelszereltsége az oldalsó támasztókerék, mindamellett ha a gyermek futóbicajon már megtanult egyensúlyozni, a támasztókerék simán leszerelhető. Ezeken a „kisbicókon” már rendes lánchajtást találunk, figyeljünk a csapágyazásokra, ha egy mód van rá, ne vegyünk ezzel nem rendelkező bicajt!

Meglepően nagy a szórás mutatkozik abban, hogy ennél a kerékméretnél mennyire lehet leengedni a nyerget, és milyen hosszú a felsőcső. Mind a két tulajdonság befolyásolhatja a testméret szerinti használhatóságot. Amennyiben a gyerek már biztonságosan tud rajta ülni, legalább mindkét cipőorr leér, a vázméret megfelelő. Ha telitalppal is hajlított a térd, vagy a könyök és a lát összeér, vagy nagyobb 12”-os kerekű bicaj kell, vagy ideje a 14” vagy 16”-os típus felé indulni.

Persze váltókat nem kell még keresni az ilyen „kisbicajon”, de értelme sem lenne, mert a gyerekeknek elég magával a két keréken haladással foglalkozni. Az első kerék lehet kézzel fékezett, de a hátsó  keréknél a kéznél erősebb láb által működtetett „kontra” a jó megoldás. Kivétel nélkül mindegyik 12”-os szériában jár a kitámasztókerék, ami opcionális. Fontos szempont, hogy a bicaj tömege ne legyen túl nagy, amit leginkább alumínium vázzal lehet biztosítani. Ez lehetőleg alacsony átlépési magasságú monovázas kialakítású legyen.

A Bikepro webshop a gyermek és junior kerékpárok széles választékát kínálja, elsősorban a jól ismert hazai Gepida, Neuzer, Csepel és Hauser, illetve a nemzetközi piacokon is elismert Superior és Rock Machine kerékpármárkáktól.