A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpárszállító Vonóhorogra

Ebben a kategóriában a gépjármű-vonóhorogra szerelt kerékpárszállítók kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

A vonóhorogra szerelhető kerékpárszállító a legtutibb megoldás: legalábbis miután lenyeltük a keserű pirulát, a nem éppen alacsony vételár leszurkolását. Az előnyök közt először is ott a nagyobb kapacitás, azaz mind a kerékpárok darabszámában, mint azok súlyában verhetetlen. Könnyű belátni, hogy a kerékpárszállító kapacitása határozza meg, hogy egyszerre hányan utazhatunk egy autóval. A legtöbb autóba 4-5 ember befér, ezért miért limitálnánk az utasok számát egy kettes vagy egy hármas tartóval, ha kapható négyes is? Így mindenkinek lesz bicaja a nyaralás során…

Másodszor a vonóhorogra szerelhető szállítók a legpraktikusabban használhatók, hiszen könnyen felszerelhetők és a fogyasztást sem növelik extrém mértékben, valamint a kerékpárok is könnyedén felrakhatók, rögzíthetők. Csak rá kell rakni a vonóhorogra, lenyomni a kart és már fent is van a szállító. Még a világítás csatlakozóját kell rádugni, de az sem tart tovább pár pillanatnál. Továbbá az sem mindegy, mekkora helyen tudjuk tárolni az épp használaton kívüli szállítót. A legtöbb vonóhorgos típus magán az autón is kényelmes méretűre összehajtható, hasonlóképpen a tárolása is egyszerűbb.

A vonóhorogra rögzíthető szállító univerzális, típusfüggetlen megoldás, az egyik autóról a másikra átszerelhető, gépjárműcsere esetén így nincs többlet költség a szállító miatt. Persze csakis abban az esetben, ha mindkettő rendelkezik vonóhoroggal. Tehát abban az esetben célszerű vonóhorogra rögzíthető szállítót választani, ha van az autón vonóhorog, jellemzően több mint 3 bringát is szállíthatunk, E-bike is van az arzenálban, igényeljük a kompaktos használaton kívüli méretet, az egyszerű felszerelést és kerékpárrögzítést, valamint az alacsonyabb üzemanyagfogyasztást.

A Bikepro webshop vonóhorogra rögzíthető kerékpárszállító kínálatában érdemes kiemelni a nemzetközi piacon is jól ismert olasz Menabo és Peruzzo, illetve a svéd Thule márkákat. A két kerékpárt befogadó modellek 20000 Ft-nál indulnak, a négyes, Menabo Siena 4 viszont már 125000 Ft-ot kóstál, nem beszélve a csúcskategóriás Peruzzo Pure 415000 Ft feletti áráról. A témában bővebb információt nyújt egy korábban megjelent Bikepro szakcikk.

Árukereső.hu Árukereső.hu