A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

1 Ping-es pengetős csengő

Népszerű pengetős kerékpár csengő típus
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpáros csengő a hagyományos módja annak, hogy jelenlétünket jelezzük a többi közlekedő, kiváltképp a kerékpárút-használók számára. Lehetőleg olyan típust érdemes választani, amelyik nem riogat, hanem finoman – mindazonáltal határozottan – figyelmeztet. A megijesztett gyalogos nem biztos, hogy úgy reagál, ami mindkét fél számára biztonságos.

A kerékpárcsengő kétségtelenül reneszánszát éli, a mai típusok korszerűek, megbízhatók, stílusosak, és nem utolsósorban a hangjuk is barátságosabb, mint a régebben kaphatók. A jelen termékkategóriában szereplő pengetős változat a legegyszerűbb kialakítású, ennek ellenére kellően hangos és könnyen kezelhető. A típusból kapható egyszerű kivitel, dizájnos, nőies, gyerekes, cuki… úgyhogy mindenki talál olyat, amit a kormányon szívesen lát. Ráadásul ebből a típusból létezik olyan kialakítás, amely az országúti kerékpárkormányon elérhető helyre szerelhető (lásd nem a stuni mellé)!

Ne felejtsük, a KRESZ szerint kötelező kerékpártartozék az első és hátsó lámpa, az első és hátsó prizma, az első keréken két darab sárga küllőprizma, és a csengő. A szabályalkotók tehát úgy gondolják, hogy a láthatóság mellett a „hallhatóság” elengedhetetlen a biztonságos bicajos közlekedéshez. Ennek érdekébe kerékpáros webáruházunk a kerékpáros csengők széles választékát biztosítja. A jelen termékkategóriában szereplő pengetős típus az egyik legnépszerűbb, a Bikepro kínálatában közel 50 modellt találunk. A márkák közül érdemes kiemelni az Acor, a Basil, a Bikefun, a Cateye, a Csepel, a Neuzer, M-Wave, a Merida, a Spyral, a Velotech és az XLC cégeket. A pengetősök ára 300 és 5500 forint között alakul, az előbbi jellemzően a KRESZ betartását biztosítja, az utóbbi egy valódi ékszer! 

Árukereső.hu Árukereső.hu