A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Utánfutó - Áruszállításra, és gyerekek szállításra alkalmas kerékpár utánfutókat találsz itt.

A jelen termékkategóriában áru-, illetve gyerekszállításra alkalmas kerékpárok és utánfutók találhatók.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpáron sokféle dolgot lehet szállítani, azonban gyakran előfordul, hogy a bringán lévő hely nem elegendő, illetve a csomag biztonságosan nem elhelyezhető. Ilyenkor célszerű kerékpár utánfutót használni. Webáruházunk fontosnak tartja a kerékpáros közlekedés praktikusságát fokozó, csomag-, gyerek-, esetleg kisállat szállítást biztosító eszközöket és kiegészítőket, nálunk a kerékpáros biztosan megtalálja a megfelelő megoldást.

Nézzük először a csomagszállítást! Erre a célra léteznek speciális áruszállító „cargo” kerékpárok, de ezek beszerzése inkább olyanoknak éri meg, akik nap mint nap nagyméretű vagy súlyos dolgokat szállítanak a bicajon. Jellemzően munkával kapcsolatos tevékenységekről van szó, hazai viszonylatban gondoljunk a bicajos futárokra és a szállítókerékpárokra, pl. a postások zöld csomagszállítójára. De ide tartozik például a riksa is.

A legtöbb kerékpárosnak viszont egy olyan megoldásra van szüksége, amivel a bicaj alkalomadtán alakul át teherszállítóvá. A speciálisan kialakított, jól megtervezett utánfutó általában alumínium konstrukció, így a váz kellően stabil, nagy teherbírású és jó menettulajdonságokkal bír. Lehet egy vagy kétkerekű, amely jellemzően 16”-os mérettel rendelkezik. A kerékpárhoz gömbcsuklós, kuplungos rúddal csatlakozik, így annak irányítását alig befolyásolja. A praktikusságot növelheti az összehajtható váz és leszerelhető kerék, így a használaton kívüli utánfutó akár egy szekrényben is tárolható.

De utánfutóval nemcsak cuccot, hanem gyermeket is szállíthatunk! A gyerekvállalás tipikusan az az időszak, amikor sokak számára háttérbe kerül a bringa, pedig ma már rengeteg lehetőség van kicsi gyerekekkel együtt bringázni. Egy kerékpárral húzott utánfutóval akár 6 hónapos csemetével kimehetünk forgalommentes utcákba, még mielőtt időszerű lenne a gyerekülés vagy később a futóbringa. Készülhet egy vagy két gyermek szállítására, a prémium darabok, ötpontos biztonsági övvel, bukótérrel teljes biztonságot kínálnak. Az ülések kényelmesek, a legjobb típusok még kerékfelfüggesztést is alkalmaznak.

Létezik továbbá olyan utánfutó, amelyik kerékpárról lecsatolva első kerék behelyezésével pár mozdulattal babakocsivá alakítható. De a fejlett technika ennél többet is nyújt:  az áttetsző oldalfalak megkönnyítik a kilátást, a napvédő pedig megakadályozza a direkt napsugárzást. A bogárháló és az esőhuzat ugyancsak elengedhetetlen, ezzel a legtöbb modell gyárilag rendelkezik. Fontos még a láthatóságot biztosító külső reflektív felület és a figyelemfelhívó zászló. A gyerekszállító hátuljában rendszerint tárolórekesz is található, és ha nem ül benne lurkó, az egész belső tér csomagszállításra hasznosítható.

A Bikepro webshop számos különböző kialakítású és funkcióra tervezett utánfutót és szállító kiegészítőt kínál, az ipar legismertebb specialista márkáitól, mint az olasz Bellelli, a norvég Hamax, a Neuzer, az M-Wave, illetve a Ventura. Csomagszállításra való modell már 23000 Ft körül kapható, gyermekszállításra többféle típus áll rendelkezésre, egy- vagy kétszemélyes, több-kevesebb extra szolgáltatással. Az árak 87000Ft-tól 280000Ft-ig terjednek. Ez utóbbi az egész világon elismert Hamax csúcsmodellje, tökéletes biztonsággal és megbízhatósággal, amely kerékpárhoz, továbbá sétához és kocogáshoz is használható.

Ha valaki elkötelezett kerékpáros és kompromisszummentes eszközöket keres csomag vagy gyermekszállításra, ne sajnálja kiadni a megkért vételárat: a befektetés garantáltan megtérül! A Bikepro épp ezért „gagyival” nem foglalkozik, így a belépőszintű gyerekszállító utánfutó is megbízható, funkcionális, megfelelő használat mellett éveken át jó szolgálatot tesz. A gömbcsuklós kuplung nálunk külön megvásárolható, igen népszerű „tuningalkatrész” az utánfutót rendszeresen használók köreiben. Emellett webáruházunk többféle gyereküléssel áll a családosok rendelkezésére: ezek a „Kiegészítők – Gyerekülés” menüpont alatt találhatók.

Árukereső.hu Árukereső.hu