A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Vázvédő matrica készlet

Ebben a kategóriában fóliák és matricák találhatók, ezeket  a kritikus pontokra ragasztva a váz a karcolásoktól és kopástól megóvható
Rendezés:
Rendezés:

Hacsak nem vagyunk egy igazán figyelmes kerékpárgyártó termékének birtokosai, amely képes volt olyan helyekre tervezni bowdenvezető szemeket, hogy a kormány befordításakor vagy a teló berugózásakor a bowdenház nem dörzsölődik hozzá a gyönyörű fényezéshez, akkor mindenképpen megfontolandó a jelen termékkategóriában szereplő vázvédő fólia-, vagy matricakészlet mihamarabb történő beszerzése. Ennek elmaradása esetén… vessünk magunkra!

A váz fényezése az említett kritikus pontokon, valamint a kavicsfelverődéseknek kitett felületeken hamar tönkre mehet. Akár néhány hónap használat elég ahhoz, hogy erősen „lelakottnak” tűnjön a kerékpár. Ez letöbbünk esztétikai érzékének sem tesz jót, ezen felül egy későbbi eladásnál sem éppen előnyös alkupozíció. Nincs más megoldás: a vázat le kell fóliázni. Ebben tudunk is segíteni: webáruházunk számos komplett, kifejezetten kerékpárra tervezett vázfólia- vagy matrica szettet kínál.

Érdemes körülnézni, kapható olyan típus, amelynél csak igen közelről látszik a „szépségtapasz”, de lehetünk ennél merészebbek is a dekorálás terén. MTB, országúti vagy gyermekkerékpárra, ezen belül láncvillára, fejcsőre vagy csak teleszkópra: egy szép fényezésű igényes kerékpárt igenis óvni kell! A fólia vagy matrica készletek 500-tól bő 6000Ft-os áron állnak rendelkezésre, ez utóbbi egy teljes MTB kerékpár védelmét jelenti a Zéfal francia kiegészítő specialista márkától.

Árukereső.hu Árukereső.hu