A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Konzol

Ebben a termékkategóriában a kerékpár biztonságos lezárásához alkalmazható lakatok vázonrögzítő konzoljai szerepelnek.
Rendezés:
Rendezés:

Bármikor kerékpárunkat az utcán hagyjuk, le kell lakatolni és nem mindegy, mivel és hogyan! Tehát be kell kapni a keserű pirulát, azaz be kell szerezni egy minőségi lakaltot! (A Bikepro kerékpáros webáruház számos kiváló típust kínál, legyen az U-lakat, lánczár vagy a manapság oly népszerű colstok lakat.) Ha már ez megvan, elképzelhető, hogy a biztonságos lezáráshoz egyéb kiegészítőkre is szükség lesz...

Itt jön képbe a webshopunkban kapható néhány innovatív kerékpárbiztonsági termék! Egyik ilyen a „féktárcsa lakat”, amely tárcsafékkel szerelt kerékpároknál alkalmazható. Hasonló elven működik, mint a vázlakat, megakadályozza az egyik kerék forgását. Ugyanúgy kiegészíthető sodrony, kábel vagy láncos megoldással. Ez a zártípus a „Lakat, kerékpár zár – Féktárcsa lakat” menüpont alatt szerepel. Érdekes innovatív megoldás a Kryptonite Wheelnutz biztonsági (lopásgátlós) kerékanya, amely gravitációs zárrendszert tartalmaz. Szokványos 15 mm-es villáskulccsal kell a kereket rögzíteni, majd a belső "lock-out" funkciónak köszönhetően csak akkor lehet leszerelni, ha a kerékpár fejjel lefelé, 180 fokos szögben van. Ha az átfordítást például egy U-lakattal megakadályozzuk, a kerék a bicajból egyszerűen eltávolíthatatlan.

De említhetjük még a Trelock betonkampós padlózárat, amely biztonságos rögzítési pontot biztosít az értékes bicajok számára, mind kül-, mind beltéren. A kúpos testen belül erős kötést biztosít, lényegében hozzáférhetetlen, kikezdhetetlen. Garázsba, műhelybe vagy a kertben célszerű alkalmazni. Végezetül számos konzolt kínálunk különböző lakattípushoz, így kedvenc lakatunkat több kerékpáron is szállíthatjuk. A felsorolt érdekességek a „Lakat, kerékpár zár – Konzol, kiegészítő” menüpont alatt szerepelnek. A mindennapi kerékpáros közlekedéshez használt lakatokkal kapcsolatban kerékpáros webáruházunkban egy informatív szakcikk áll rendelkezésre, emellett a kerékpárzárakkal kapcsolatban újabb Bikepro szakcikk is született.

Árukereső.hu Árukereső.hu