A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Váltótartó Fül Vázhoz

Ebben a termékkategóriában a különböző felhasználáshoz készült láncváltós vázakhoz szükséges pót / tartalék váltófül található.
Rendezés:
Rendezés:

Sokféle váztípust kínálunk webáruházban, számos kerékpározási stílus és szakág számára, a lehető legtöbb méretben és változatos dizájnnal. Több neves gyártóval dolgozunk együtt, egyre bővülő kínálatunkban az alábbi jól csengő márkáktól választhatunk vázakat: Cross, Csepel, Gepida, Hauser, Mali, Neuzer, Schwinn Csepel, Magellan, illetve a világ legismertebb kerékpáros cégétől, az amerikai Specialized-tól. A kerékpár vázakhoz kiegészítőket és pótalkatrészeket is kínálunk, ilyen például a többféle bowden- és kábelvezető fitting, illetve a jelen leírásban szereplő váltótartó fül.

A vázra a hátsó váltó a hagyományos, szabványos váltófül vagy a még ritka direct mount rögzítéssel szerelhető fel. Elmondható hogy ahány gyártó, illetve váztípus, majdnem annyi váltófül fajta és féle van forgalomban. Tehát a szabvány csak annyi, ahogy a váltót tartja, a vázhoz való csatlakozás már teljesen egydi. Kis túlzással a forgalomban lévő összes fültípussal Dunát lehet rekeszteni! Ami jó hír, hogy kerékpáros webáruházunkban a váltótartó fülek széles spektruma áll rendelkezésre, így jó eséllyel találunk megfelelő a kerékpárhoz.

No, de mikor van szükség egy új fülre? Elkopik? Elhasználódik? Nem, de egy esés, hibás váltóbeállítás, netalán egy szerencsétlen váltás esetén megsérülhet, megrepedhet vagy akár le is törhet. Az esések során gyakori az elhajlás, ami alu fülek esetén nem mindig orvosolható. Ha egy kicsit is „csálén áll” a váltó, teljesítménye jelentősen romlik. Különösképpen a mai 10-11-12-fokozatú váltórendszerek esetében.

Tehát ha a váltótartó fül megsérült, a Bikepro talán segíthet! Esetleg érdemes megelőzni a bajt, és rendelni egy tartalékot, hogy egy óhatatlan bukás után egy gyors cserével le lehessen tudni a problémát. 1-2 ezer forintos kiadásról van szó, ennyit megér a nyugalom, és hogy mihamarabb újra használhassuk szeretett gépünket! A megfelelő fül kiválasztásának módja a következő: szerelje le a meglévő váltófület, nézze meg mindkét oldalát, majd keressen hozzá hasonlót a webáruház teljes váltófül kínálatában! Ha minden szempontból azonos a forma, akkor jó lesz hozzá. Nálunk minden váltófül direkt mindkét oldalról fotózott.

Árukereső.hu Árukereső.hu