A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Hidraulikus fékvezeték és hidraulika cső kerékpárhoz

Ebben a termékkategóriában a hidraulikus fékrendszerekhez való fékcsövek kapnak helyet, többféle átmérőben és fékrendszerhez.
Rendezés:
Rendezés:

A hidraulikus kábel a hidraulikus féktestet a fékkarral összekötő speciális cső. A teljes hidraulikus rendszer a fékvezeték mellett a csatlakozásokhoz szükséges roppantógyűrűt, kompresszió tüskét (más néven béléscső), banjot és hollandert, illetve a csőben lévő fékfolyadékot is magában foglalja. Ez utóbbi nem minden gyártónál azonos típus: a SRAM például a gépjárműiparban elterjedt DOT fékfolyadékot, míg a Shimano, a Magura, a Tektro és számos más fékgyártó ásványi fékolajt alkalmaz. Ez utóbbiak sem minden esetben ugyanolyan összetélűek, tehát legjobb, ha az adott gyártó által ajánlott típussal töltjük fel a fékrendszert. A gyártók továbbá nem ajánlják a kevert típusú/márkájú részegységek használatát, de a gyakorlat azt mutatja, hogy folyadéktípuson belül a legtöbb alkatrész kompatibilis, a hidraulikus fékvezeték szabványos átmérőjű.

A Bikepro weboldalon minden egyes termékleírásaiban szerepel, hogy az adott alkatrész vagy folyadék melyik fékrendszerrel kompatibilis. Sérülés esetén – mint például a fékvezetéktörés – az hibás részegység webáruházunk kínálatából külön-külön cserélhető, a fékvezeték leszabászához szükséges eszközök ugyancsak beszerezhetők, a „Szerviz kellékek – Javítás és szerszámok” menüpont alatt. Fontos, hogy a leszabott vezetéket új roppantógyűrűvel, kompresszió tüskével lássuk el!

Kerékpáros webáruházunk kínálatában a hidraulikus fékvezetékek komplett rendszerként, tekercsben és méterre kapható. Méterenkénti ára hozzávetőleg 1000-1500 Ft, emellett többféle színből lehet választani. A szerelékek ugyancsak külön, illetve kompletten egy fékszett összeszereléséhez megfelelő csomagban kapahatók. Fontos, hogy ezek is márka, illetve típusspecifikusak, e szerint kell kiválasztani a széles kínálatból! A szerelékszettek jellemzően 2000-4000 Ft, egyes darabjai már 200 Ft-tól elérhetők.

A komplett csomagok fékvezetékkel együtt 10000-15000 Ft-ért kaphatók. A vezetékek a piacvezető alkatrészgyártóktól (SRAM, Shimano, Magura, Tektro), illetve specialista márkáktól (a2z, Jagwire, XLC) egyaránt elérhetők. Fékfolyadékból Shimano ásványi típust kínálunk különböző kiszerelésben, illetve decire kimérve.

Árukereső.hu Árukereső.hu