A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Tisztítás - Tisztítószerek, kefék, kaparók, lánctisztítók kerékpárhoz

Ebben a termékkategóriában a kerékpárhoz való tisztítószerek, kefék, kaparók és lánctisztítók kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

A speciálisan kerékpárhoz kínált tisztító- és ápolószerek a karbantartás elengedhetetlen kellékei. A kerékpár rendszeres tisztítást igényel, ha másért nem, hogy egyáltalán észre vegyük az esetleges elváltozásokat, hibákat, a váz, a villa vagy az alkatrészben előforduló kezdeti repedések kialakulását. Nem mellesleg a tiszta, ápolt kerékpár finomabban működik, könnyebben fut, élvezetesebb használni. A speciális összetételű ápolószerekkel megnövelhetjük a kerékpár élettartamát, továbbá a karbantartásra is ritkábban lesz szükség.

A Bikepro webshop „szerviz - tisztítás” menüpontja alatt számos specifikus tisztító- és ápolószert, továbbá a munkához szükséges eszközöket, speciális keféket, kaparókat és lánctisztítókat találunk. Rendelkezésre áll különleges összetételű lánctisztító folyadék vagy spray, akár környezetbarát utántöltő kiszerelésben is. A lánc tisztítását egyszerűen és praktikusan láncmosó berendezéssel végezhetjük, kedvencünk az XLC szettje, amely lánckeréktisztító keféket is tartalmaz. Hasonlóképpen többféle specifikus tisztítószert kínálunk féktárcsához, az egyik legnépszerűbb az angol Weldtite gyártmánya.  A kerékpár többi részére biológiailag lebomló tisztítószert ajánlunk, amely nálunk számos jól ismert márkától, mint például a Motorex-től kapható. A tubeless belső nélküli rendszerekről híres Joe’s No-Flats ugyancsak számos kiválóan eredményt biztosító tisztító- és ápolószert kínál.

Ha a kerékpár már megfelelően tiszta, nem marad más hátra, mint az ápolás. Ehhez szilikonos fényezőszereket ajánlunk, a fenti márkák mellett a Motip és a BikeWorkx erre a célra kifejlesztett terméke nyújt kiváló aktív védelmet a koszlerakódás ellen. Nem utolsósorban rendszeres használatával szeretett bicajunkat szebbé is varázsolhatjuk.

Végezetül nem marad más hátra, mint kezünk tisztává tétele, amelyhez a Tip Top kéztisztító az ideális választás. Árakat tekintve az elsősorban kerékpárszervizek számára kínált nagy kiszerelések jelentik a 20000 Ft-os felső határt, a legtöbb otthoni kerékpárkarbantartásra való szer 1000-5000 Ft közt elérhető, tetszőlegesen folyékony vagy spray formában. Költséghatékonyabb, ha a tisztítószert utántöltő formában deciliterre vásároljuk – a Bikepro kerékpáros webáruházban erre is lehetőség! Emellett számos szereléssel és karbantartással kapcsolatos szolgáltatással állunk a vásárlók rendelkezésére, szakavatott kerékpár- és alkatrészvásárlási tanácsadás is szerepel a kínálatban.

A témában Bikepro szakcikk is született, amely itt olvasható. És ha már tiszta a kerékpár, gondoskodjunk a megfelelő kenésről, amiről ez a szakcikk szól.

Árukereső.hu Árukereső.hu