A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Forgófejes csengő

Belső pengető mechanikás, forgófejes csengő, nagyon jó hanggal és soha el nem romló szerkezettel.
Rendezés:
Rendezés:

A jelen termékkategóriában szereplő forgófejes csengőváltozat megjelenésre nem sokban különbözik a nagyszüleink által használt „ding-dong” típustól, ámbár a működési elv pont annak fordítottja. Azaz nem a belső mechanika forog, hanem a külső fémelem! A forgófejes csengők fedelét bármelyik irányba forgatva fordulatonként kb. 6-8 csengő hangot adnak ki. Ráadásul ez a típus nemcsak vízszintes, hanem kormányra húzott függőleges állású is lehet, akár egy markolatváltó. Mindkét változat tetszőleges irányba forgatható, így a működtetés egyszerű és intuitív.

A kerékpáros csengő a hagyományos módja, hogy jelezzük jelenlétünket a többi közlekedő, kiváltképp a kerékpárút használói számára. Lehetőleg olyan típust érdemes választani, amelyik nem riogat, hanem finoman – mindazonáltal határozottan –figyelmeztet. A megijesztett gyalogos nem biztos, hogy úgy reagál, ami mindkét fél számára biztonságos. A mai csengőtípusok korszerűek, megbízhatók, tetszetősök, stílusosak, és nem utolsósorban a hangjuk is barátságosabb, mint a régebben kaphatók. Jó tudni, hogy a KRESZ szerint a csengő a kerékpár kötelező tartozéka, másképp fogalmazva a láthatóság mellett a „hallhatóság” is elengedhetetlen a biztonságos bicajos közlekedéshez.

A Bikepro webáruház a kerékpáros csengők széles választékát biztosítja. A jelen termékkategóriában szereplő forgófejes típussal nem sok cég foglakozik, ezek jellemzően nemzetközi kerékpáralkatrész-kiegészítő márkák, mint az Acor és az XLC. Ez nem feltétlen baj, hiszen ez a „duó” egy teljes palettát vonultat fel, megannyi színben és formaváltozatban. Az ár 800 és 2300 forint között alakul, azaz nem a legdrágább csengőtípusról van szó.

Árukereső.hu Árukereső.hu