A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fékkonzol maró, és féktárcsa szerszámok

Ebben a kategóriában a fékkonzol- és féktárcsa-szerszámok kapnak helyet, mint a fékkonzol-maró, a féktárcsa-leszedő és a féktárcsa-centrírozó.
Rendezés:
Rendezés:

A fékrendszer törődést igényel, mind az első összeszerelésnél, mind a későbbi karbantartás során. A jelen termékkategóriában olyan eszközök szerepelnek, amelyek ezeket a munkákat hivatottak elősegíteni.

 

Az egyik leghasznosabb fékszerszám a féktárcsa egyengető / centrírozó. Minden bizonnyal tapasztaltuk, hogy a hőterhelés hatására az acéltárcsa deformálódik, egy idő után üt, ami zavaró hangot ad. Ha nem akarjuk hallgatni a „tik-tik-tik…” zajt minden biciklizés során, nekiállhatunk a tárcsát visszahajtani. Keressük meg azt a pontot, ahol a fékbetétet érinti, és a féktárcsa egyengető szerszámmal hajlítsuk az ellenkező irányba. Általában több bevágást találunk rajta, így a tárcsát több pozícióban meg tudjuk fogni.

 

A jelen termékkategóriában szerepel a Centerlock féktárcsákhoz használatos rögzítőgyűrű be-és kihajtó szerszám, valamint a vázkonzol maró. Ez utóbbi professzionális eszköz, a vázon és a villán elhelyezett konzolok pontos megmunkálására való. Segítségével a féktest a tárcsával tökéletes párhuzamos állásba hozható.

 

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra! 30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható. Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu