A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Árajánlat kérés - nem kerékpáros cégeknek

Szuper helyen jársz, ha a céged számára szeretnél nagyobb mennyiségben kerékpáros termékeket beszerezni.

Mikor célszerű árajánlatot kérni?
- Leginkább, ha cégként vásárolnál jelentősen nagy értékben, vagy nagy darabszámban valamiből.
- Mit jelent a nagyobb érték? : Mivel eladunk több százezer forintos kerékpárokat, vagy kerékszetteket, teleszkópokat, ezért az 1 db-os pár százezres tételre, pl. 1 db drága kerékpár nem célszerű árajánlatot kérni, mert ez egy normál céges vásárlás. Ellenben ha ugyanennyit költenél egyféle vagy pár különböző termékre, viszont több 10 vagy több száz db kellene belőle, akkor érdemes árajánlatot kérned.
- Mi számít nagyobb darabszámnak? Egy kerékpárból már a 10 is sok, míg bowdenház vég-kupakból még több száz is kevés. Értékhatártól függően a 10-30-50-100-as darabszám körüli tételeknél már érdemes elgondolkozni egy árajánlat kérésen. Nem feltétlenül azért, mert így olcsóbb lesz, hanem a webshoppos kereskedelem jellege miatt. Több mint 35.000 termék van a kínálatunkban, de jellemzően kis darabszámban. Tehát nem az a jellemző, hogy ötféle kulacsból tartunk 300-300-300 darabokat, hanem hogy 300-féle kulacsból tartunk 5-5-5 darabokat. Természetesen be tudunk szerezni ennél sokkal nagyobb mennyiségeket is egy azonos termékből - 3500 azonos termék a rekordunk -, de ez rendszerint kicsit több időbe telik.
- Tehát a rendelés végösszege és a tételek darabszáma is számít. A tuti verzió, ha mindkettő magas.
- Ha egy bizonyos típusú termékből szeretnél nagyon sokat, pl. promócióhoz, nyereményjátékhoz, vagy ajándék sorsoláshoz, akkor érdemes ajánlatot kérned.
- Ha tényleg nagy összegben vagy nagy mennyiségben szeretnél rendelni, akkor számíts hosszabb átfutási időkre, de ezt a lehető leggyorsabban (1-2 munkanapon belül) visszajelezzük neked.
- Ha el tudod fogadni, hogy nagyobb érték vagy darabszám esetén a vételár 30-50%-át elkérjük előlegként. Természetesen erről is előleg számlát kapsz.

Milyen feltételei vannak az árajánlat kérésnek?:
- A rendelés végösszege érje el a bruttó 100.000 Ft-ot. 
- Jelezd, ha egy termék bizonyos specifikációiban pl. szín / méret milyen rugalmasság fér bele.
- Minden, rendelésben szereplő termékből legalább 5 db legyen az ajánlatkérésben, kivéve kerékpárok.
- Kerékpárok esetén az adott márkából legalább 3 db legyen az ajánlatkérésben. 

Fontos:
- Ha rendkívül nagy darabszámban lenne szükség valamire azonos típusból / színből, és rövid határidővel, akkor ezt ritkán lehet kivitelezni.
- Ha több hónap múlva van szükség a termékre vagy ha pályázathoz kell, aminek a kimenetele kétséges, vagy időben elhúzódó, akkor a legegyszerűbb, ha magad válogatod össze a kosaradba a szükséges termékeket, a kosár folyamatosan számol, ezt ki tudod menteni a pályázathoz, és még nem kell elküldened a részünkre a megrendelést. A termékek lefoglalása csak a webshopon keresztül leadott megrendelés esetén válik valós foglalássá, melynek kedvezményét mi mi utólag érvényesítjük a számlázáskor, ez árajánlatkérés visszaigazolásában foglaltak szerint.  
- Hosszú átfutású utólagos fizetésre (14-30-60 nap) sajnos nincs lehetőség.

Ha a fenti feltételek számodra megfelelnek, akkor az alábbi űrlap kitöltésével küldd el az ajánlatkérésedet:


Árukereső.hu Árukereső.hu