A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gyerek kulacs

A gyerekek kézméretéhez és gyerekkerékpár kulacstóhoz passzoló 0,3 , 0,35, és 0,4 literes műanyag kulacsok
Rendezés:
Rendezés:

A megfelelő hidratáció a gyermekek számára még a felnőtteknél is fontosabb, hiszen nem alakult még megbízható szomjúságérzet, nincs tapasztalatuk abban, hogy a kiszáradás első jeleit megelőzően kell eleget inni (és néha enni). Emellett a gyermekek szeretik saját holmikat, egy csakis ő általuk használt kulacshoz kötődnek, ami többlet motivációt adhat a bicajozáshoz és a rendszeres iváshoz. Saját kulacsból inni tényleg jobb érzés!

Mindenképpen érdemes a gyermeknek saját kulacsot vásárolni: de nem mindegy, milyen típust! Egyrészt a kisebb méretű kerékpárok gyakorta nem is fogadnak szabványos (felnőtt) kulacsot és kulacstartót, másrészt a gyerekkulacsot kis „mancsokkal” könnyebb megfogni, használni. Ennek megfelelően a gyerekeknek tervezett kulacsok kisebb átmérővel és magassággal rendelkeznek, azaz űrtartalmuk is kisebb, tehát figyelni kell a rendszeres feltöltésükre. Végezetül nem mehetünk el szó nélkül a dizájn mellett. A kedvenc mesehősökkel vagy egyéb „cuki” motívumokkal díszített „kiskulacs” igazán szerethető.

A minőségi gyerekkulacsok ugyanúgy modern technikát alkalmaznak, alapanyaguk ugyanúgy rugalmas és rendkívül ellenálló polietilén, a csutora könnyen használható, gyakran gumitömítéssel kiegészített. A jó gyerek (és felnőtt) kulacs további ismérve, hogy kiküszöböli a szivárgást és megelőzi a kellemetlen mellékíz kialakulását. A legfejlettebb kulacsok pedig szeleppel ellátott „csutorával” rendelkeznek, amely egy kar elfordításával nyitható-zárható. Érdemes figyelni arra, hogy a kulacs alapanyaga BPA- és BPS-vegyszermentes legyen, és a baktériumok „megtelepedését” megakadályozó bevonattal rendelkezzen. A bevonat egyben segít megelőzni a mellékíz kialakulását. Ma már az EU-ban csak ilyen kulacsot lehet forgalomba hozni, pont ezért nem érdemes régebbi vagy Távol-Keletről származó kulacsot vásárolni.

Webáruházunkban a kulacsok többféle méretben kaphatók, a kicsiknek pedig még kisebbek, ezen belül megannyi színben is aranyos dizájnnal. A gyerekkulacsok ára 700-tól 1000 forintig alakul. Amennyiben átmérőjük egyedi, hozzá való kulacstartót is be kell szerezni! Egyes „spéci” gyerekkulacsok éppen ezért tartóval együtt kaphatók.

Árukereső.hu Árukereső.hu