A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Karbon kulacstartó

A legkönnyebb, legerősebb kulacstartók karbon és UD Carbon alapanyagból
Rendezés:
Rendezés:

A karbonkompozit alapanyagból készült kulacstartók könnyűek, a jól megtervezett „példányok” erősek, stabilak és tartósak. Ez a kompozit technológia nagy előnye az egyéb alapanyagokkal szemben, a negatívumok közt csak az árcédulát és a sablonos, nem túl színes megjelenést lehet említeni. Ha tehát a grammok a fontosak, a karbon kulacstartónak nincs alternatívája.

Mennyi az annyi? A karbon kulacstartók tömege jellemzően 20-40g között van, fele a legtöbb piacon kapható acél, alu vagy műanyag típusnak. Egyéb előnye, hogy nem festett, így nincs mi amortizálódjon rajta, és nyersen sem hagy nyomot a kulacson, legfeljebb keménysége miatt megdörzsöli. A karbonkonstrukció nem alakítható, tehát célszerű megtalálni hozzá a tökéletesen illeszkedő kulacsot. További lehetséges probléma, ha a karbon kulacstartót nagyobb ütés éri: ilyenkor sajnos inkább törik, mint elhajlik. Jó tudni, hogy karbon kulacstartóból létezik „jobbos” és „balos” kialakítás, annak megfelelően, hogy melyik kézzel szoktuk a kulacsot kivenni.

Webáruházunk kulacstartó kínálatában a karbonkompozit variáns ára bő 6000 Ft-ról indul, de akár 14000 Ft-ot is ki kell fizetni egy márkás, prémium darabért. A Bikepro által forgalmazott márkák között szerepel az Acor, a Merida, a PRO, az XLC és a Zéfal.

Árukereső.hu Árukereső.hu