A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Csere gumi V fékpofához

Ebben a kategóriában a cserélhető betétes V-fék fékpofákhoz való csere betét kap helyet.
Rendezés:
Rendezés:

Új fékpofa vásárlásakor ésszerű az aluházas változatba befektetni, így legközelebb már a komplett fékpofa helyett csak fékbetét kell vásárolni! V-fékrendszer esetében szabvány betét kerül a fékpillangókba rögzített házba, így csere után a szögállítással sem kell vesződni, legfeljebb a fékbetétek abroncsól számított távolságát kell ellenőrizni.

A fékbetétházas rendszer esetében a csavaros rögzítés az elterjedt. A V-fékhez való fékpofaház esetében a háztest rendszerint M5 méretű csavarral rögzül a fékpillangóhoz. A köztes kúpos és konkáv alátétek teszik lehetővé a fékpofa szögállítását.

A fékbetétek megegyeznek a több kurrens rendszerhez készült fékpofatípusokkal, habár a felhasználás függvényében az alapanyag-összetétel változhat. Ez általában gumi, esetenként szintetikus anyag. A fékbetét 70-72mm szabvány hosszúságú, így kiválasztáskor a kompatibilitással nem lesz gond. Mint már utaltunk rá, a fékbetét kialakítása és anyagösszetétele felhasználás szerint változik: például nedves környezetre, esős időjáráshoz agyártók másféle betétet kínálnak. Érdemes a jellemző körülmények alapján választani betétet.

A Bikepro ezen kategóriájában szereplő fékbetétek ára szettben 600-tól 6000 Ft-ig terjed, a relatíve nagy szórást a minőség és a specifikus felhasználás indokolja. A gyártók tekintetében a Shimano, az Avid, a Swissstop, a Sunrace, az XLC és az Acor viszik a „prímet”, kiegészítve több külföldi és hazai márkával, amelyek kedvezőbb árfekvésben nyújtanak széles választékot, ezen belül színválasztékot is! 

Árukereső.hu Árukereső.hu