A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Kosár Kiegészítő

Ebben a kategóriában kosárokhoz való kiegészítők és kosáradaptereket találhatók.
Rendezés:
Rendezés:

Kosarak és táskák kerékpárra történő rögzítésére kiváló megoldás a „dokkolós”, azaz konzollal rendelkező típus. Leparkolások során a kosarat vagy táskát simán leszedjük, felpattintjuk, így a boltba velünk jöhet, hagyományos fonottkosár „feladatkörrel” felruházva.

Többféle gyorsrögzítős rendszer van forgalomban, népszerű a TurnLock, a SmartLock vagy a QuickClick gyorsrögzítő rendszer. Ezeknél a konzolt a kormányra vagy a hátsó csomagtartóra kell felszerelni, majd a kompatibilis kosarat/táskát bepattintani. A jelen termékkategóriában szereplő kiegészítő konzollal pedig többféle kosár/táska alakítható át „dokkolósra”. Emellett kapható a „gyári” rendszerhez (pl. TurnLock, a SmartLock, a QuickClick, stb.) tartalék konzol, így ugyanazt a kosarat vagy táskát több kerékpáron használhatjuk.

Ha mégis a permanens megoldást választunk, fontos, hogy a csomagtartóhoz stabilan legyen rögzítve. Szükség is van az erős csatlakozásra, hiszen akár egy teljes napi bevásárlás kerülhet a kosárba! Webáruházunk erre a célra számos kiegészítő eszköz és alkatrészt kínál, legyen az tartópálca vagy bilincs.

Érdekességképpen említsük meg, hogy sokan a kisállatukat is szeretnék magukkal vinni a kerékpáron, így a Bikepro kínálatában kifejezetten erre a célra tervezett kosarak is találhatók – mind előre, mind a hátsó csomagtartóra. Célszerű olyan kivitelt választani, amiben az állat mozgását hevederek akadályozzák, esetleg valamiféle fizikális védelem van a kosárból való kiugrás ellen. (Talán nem kell ecsetelni a veszélyeket!) Az M-Wave fonott vesszőkosár szerintük tökéletes e célra, és a természetes alapanyagot kedvenceink is díjazni fogják! A már meglévő – kisállatszállításra befogott – kosárra felső rács is kapható.

A jelen termékkategóriában szereplő kiegészítők ára jellemzően 200 és 10000 forint között van, a fent dicsőített dokkolók 3-4 ezer forintba kerülnek. A forgalmazott márkák közt megtaláljuk a nemzetközileg elismert holland Basil és NewLooxs, az olasz Bellelli, valamit a hazai Neuzer, Trinity és Velotech cégeket.

A kerékpáros táskákkal és kosarakkal kapcsolatban szakcikk jelent meg, amely itt olvasható.

Árukereső.hu Árukereső.hu