A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

20 colos városi kerékpár

20 colos kerékkel szerelt, jellemzően összecsukható, egyszerűen fenntartható, városi használatra szánt kerékpárok
Rendezés:
Rendezés:

A city bike, avagy városi kerékpár kiválasztásánál fő szempont, hogy a célnak és személyes preferenciának megfeleljen, továbbá a kerékpárost a lehető leggyorsabban, a legbiztonságosabban és minimális költségen juttasson el bárhova – akár az év minden napján, ragyogó napsütésben, zuhogó esőben egyaránt!

A városi kerékpárok esetében a kerékméret többféle lehet, a jelen termékkategória a 20”-os típusokat tartalmazza. Ezek többnyire összecsukható (folding) vázkialakítást kapnak, de előfordul a Távol-Keleti piacokon népszerű „kiskerekes”, de szokványos vázmagasságot kínáló típus is. Az összecsukható nevéből adódóan szállítás vagy tárolás esetén kisebb méretre összehajtható. Elsősorban akkor érdemes ilyen kerékpár beszerzésén gondolkodni, ha rendszeresen szeretnénk tömegközlekedési eszközön szállítani, történetesen otthonunkban, az irodában nincs elegendő tárolóhely. Ez a típus megoldja a kerékpár biztonságos elhelyezését is, azaz soha nem kell lezáráson gondolkodni. Ha még nem „esett le”, a régebben igen népszerű „kempingkerékpár” modern változatáról van szó!

A másik 20”-os kerékmérettel rendelkező típus a „fixvázas”, ami nem összetévesztendő össze a gyermekkerékpárral. Itt a váz hagyományos háromszög szerkezetet kap, mérete pedig kényelmes használatot biztosít akár 180cm-es testmagassággal rendelkezőknek is. Hazánkban ebből a típusból a Csepel Frisco igen népszerű. Habár nem összecsukható, egy ilyen „kiskerekű” tárolása, szállítása mindenképpen egyszerűbb, mint a szokványos 26”/28” kerékmérettel rendelkező típusé. Jó tudni, hogy a BKV, a MÁV és a Volán járatain szállításkor az ilyen kerékpár után nem kell jeget váltani!

A 20” kerékméretű city bike praktikussága elvitathatatlan. Megfelelő kiegészítők felszerelésével általános használathoz is megfelel, feltéve, ha egy-egy útvonal nem több, mint tíz kilométer hosszú, illetve nem tartalmaz meredek, hosszú emelkedőket. Mivel nem egy konkrét kerékpártípusról van szó, a Bikepro webshop kínálatában az ár is változó. A gyártók tekintetében a hazai kerékpáriparban jól ismert Gepida, Neuzer és Csepel márkák viszik a prímet.

Árukereső.hu Árukereső.hu