A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Gyorszár

Ebben a termékkategóriában a kerék rögzítését szolgáló gyorszárak (patentzárak) és átütőtengelyek (ThruAxle) szerepelnek.
Rendezés:
Rendezés:

A kerék egyéb alkatrészei alatt a gyorszárat (más néven patentzárat) vagy az átütőtegelyt (más néven Thru axle), a tömlővédő szalagot, a szelepsapkát és egyéb kiegészítő apróságokat értjük. Tehát minden olyan alkaltrészt ide sorolunk, amely a kereket alkotó alap egységeken - a kerékagyon, az abroncson (más néven felni), a küllőn / küllőanyán, a gumiköpenyen (más néven gumikülső vagy „gumi”), illetve a belső gumin (tömlő) kívül a kerék részét képezi.

Itt a kerékaggyal kapcsolatos alkatrészek találhatók, most ezekról szólunk röviden., Webáruházunkban többféle menetes tengelyanya kapható első és hátsó kerékhez, menetes tengely, akár BMX és Dirt kerékpárhoz is. Érdekesség a lopásgátló rögzítőanya, amely csakis speciális kulccsal nyitható. A hagyományos kónuszos golyóscsapágyakhoz kapható csapágygolyó, kónusz, a kontrafékes agyakhoz és agyváltókhoz pedig rögzítőkar és -betét. Egyes hátsó agyakhoz kazettatestet is kínálunk. Minden esetben tájékozódjunk a kerékagy típusával kapcsolatban, minthogy az itt említett alkatrészek rendszerint modell- vagy típusspecifikusak.

Gyorsrögzítős kerékagyakhoz többféle ú.n. gyorszárat kínál webáruházunk, dizájnost vagy többlet biztonságot nyújtó egyaránt. Áruk a technikai színvonal (pl. titántengely) és minőség függvényében párban 1500-15000 Ft-ig terjed. A Bikepro webshopban ezen felül kaphatók átütőtengelyek is az ilyen kerékrögzítést alkalmazó vázak és villák számára. Itt számtalan szabvány létezik, így mindenképpen tanulmányozzuk az adott modell technikai specifikációját. Egy átütőtengely ára gyakran 5000 Ft-ot is meghaladja. Végezetül említsük meg a BMX kerékpárokon elterjedt ú.n. peget, más nevén kilépőt, amelyből ugyancsak széles (és „színes”) választék áll rendelkezésre.

Árukereső.hu Árukereső.hu