A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár szállító hátsó ajtóra

Ebben a kategóriában a gépjármű hátsó ajtajára szerelt kerékpárszállítók kapnak helyet.
Rendezés:
Rendezés:

Mielőtt rátérnénk a webáruházunk hátsó ajtóra szerelhető kerékpárszállító kínálatára, vizsgáljuk meg, milyen szempontokat kell figyelembe venni a vásárlás előtt! Az első a használat gyakorisága és hossza. Nem mindegy, hogy hetente többször, havonta néhány esetben vagy évente egyszer-kétszer kerül a tartó az autóra, illetve arra kerékpár. Amennyiben a használat gyakoribb, az egyszerűbb felszerelhetőséget kell előnybe részesíteni.

Emellett az is lényeges, hogy használat közben milyen távolságokat teszünk meg. Itt jön a képbe a jelen termékkategóriában szereplő hátsó ajtóra szerelhető szállítók bonyolultabb rögzítése, tehát ez a termékkategória a ritkább használathoz lesz ideális. Ellenben sokkal könnyebb felrakni rájuk a bicajokat, mint mondjuk a tetőtartóra. Amennyiben az autót nem használjuk napi szinten, de a szállító a kocsin maradhat, a hátsó ajtós megoldás az abszolút nyerő, ráadásul kedvezőbb árban kaphatók, mint az egyéb alternatívák.

A következő megfontolandó tényező a bicajok száma és típusa. Amennyiben egy vagy két kerékpárt kell szállítanunk, nagyjából bármelyik nálunk kapható szállító jó lesz. Egyedül az elektromos kerékpár esetében kell ellenőrizni a teherbírást. Három bringa esetében a hátsó ajtóra szerelhető tartók már nem ideálisak.

A fentiek tükrében érdemes átnézni a Bikepro webshop szállító kínálatát! A jelen termékkategóriában szereplő hátulra felszerelhető szállítók számos igény és élethelyzet esetén nyújtanak ésszerű és nem túl költséges megoldást. Az egyik serpenyőben ott a kedvező ár, a többféle autóra való felszerelhetőség, valamint az üzemanyagfogyasztás minimális növekedése, a másikban viszont a fényezés esetleges sérülése, nem minden típusnál marad nyitható a hátsó ajtó, kiegészítő világítás kell rá, valamint a körülményes felszerelés.

Az elérhető márkák közül érdemes kiemelni a nemzetközi piacon is jól ismert olasz Menabo és Peruzzo, illetve a svéd Thule cégeket. Mire számíthatunk a kiadás terén? A Menabo Logic 3 hátsó ajtóra szerelhető, három kerékpárt fogadó szállító alig kerül többe 50000 Ft-nál. A témában bővebb információt nyújt egy korábban megjelent Bikepro szakcikk.

Árukereső.hu Árukereső.hu