A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Folt Gumiragasztó 16-20-25-30-40 mm-es kör, és ovális verzióban.

Ebben a kategóriában a defektes belső gumi megragasztáshoz (vulkanizálásához) szükséges eszközök kapnak helyet: vagyis foltok 16-20-25-30-40 mm-es kör és ovális verzióban és vulkanizáló oldatok.
Rendezés:
Rendezés:

A menet közben elszenvedett defektet helyben kell kijavítani. Belső gumi hiányában a lyukat meg kell foltozni: dörzspapírral érdesítsük fel a sérülés körül a belső gumi felületét, majd közepesen vastag rétegben kenjünk rá vulkanizáló oldatot, és hagyjuk öt percig száradni. Ezután helyezzük rá a fóliáról frissen lehúzott foltot, nyomjuk erősen rá, majd távolítsuk el a külsején lévő celofánt.

 

Érdemes a sérülés és a gumibelső méretének megfelelő nagyságú foltot alkalmazni, éppen ezért a legtöbb készletben különböző méretű foltok találhatók. Országúti belsőhöz a lehető legkisebb méret ajánlott. Egyes gyártók kínálnak olyan tömlőragasztó foltot, amihez nem szükséges vulkanizáló oldat. Egy jól megtervezett öntapadós foltrendszerrel gyorsabban és egyszerűbben menetkésszé varázsolhatjuk a bicajt!

 

Miért érdemes foltozással javítani a defektet? Először is póttömlőből legfeljebb egyet szoktunk magunkkal cipelni, és gondoljuk már az olvasóval is megesett, hogy egy szerencsétlen bicajozás során kétszer is lesújtott a defekt „ördöge”. Másodsorban ami még hasznosítható, azt nem kell feltétlenül kukázni: már csak környezetvédelmi szempontból sem!

Árukereső.hu Árukereső.hu