A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Fékcső vezető, fékcső rögzítő és konzolok

Ebben a kategóriában hidraulikus csövek vezetői, rögzítői és konzoljai kapnak helyet. A hozzá kapcsolódó szerszámok a célszerszámok menüponton belül találhatók.
Rendezés:
Rendezés:

A mai modern kerékpárokon két eltérő elven működő fékrendszert találunk: abroncs-, illetve tárcsafékeket. Az utóbbi modernebb, itt az abroncs szerepét a kerékagyra rögzített acéltárcsa veszi át. A tárcsafék hidraulikus közeggel vagy bowdenes húzással működik. A jelen termékkategóriában a hidraulikus tárcsafékrendszer részét képező fékcsővezetők, -rögzítők és -konzolok kapnak helyet. Az egyik gyártmány szerepe a váz vagy a villa külső felülete mentén vezetett hidraulikus vezeték (kábel) zajmentes, stabil rögzítése. Ez lehet öntapadóval, kötegelővel vagy vázkonzolra rögzített változat, kapható egyesével vagy szettben, egy teljes kábelhossz rögzítéséhez.

A másik jellemző termék a vezeték-kapocs, amellyel több vezeték egyesíthető, így biztosítva rendezettebb kábelvezetést, illetve kevesebb súrlódást. Továbbá a kínálatban megtalálható a bowdenvezető konzolok adapterezésére szolgáló eszköz, amely lehetőség ad a hidraulikacsövek rögzítésére.

A vezetőkre akkor van szükség, ha az szerelés közben megsérül vagy elveszik. Emellett új kerékpár építéséhez is kellhet, amennyiben a váz gyárilag nem rendelkezik vezetékrögzítő lehetőséggel. Vásárláskor mindenképpen ellenőrizzünk a funkciót és az egyéb technikai paramétereket!

A Bikepro webshop kínálatában a hidraulikus fékrendszer minden eleme megtalálható, így az itt szereplő kábelvezetők, és –tartók is. Az iparban a legismertebb márkákkal dolgozunk, mint az Acor, a Jagwire vagy az XLC. A kábelvezetők különböző funkcionalitással, kialakításban, átmérőben és színben állnak rendelkezésre jellemzően 100-500Ft áron, a szettek ennél valamivel többe kerülnek. Ezen felül a szerelési munkához szükséges kötegelő is beszerezhető.

Árukereső.hu Árukereső.hu