A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Pedál Alkatrész

Ebben a termékkategóriában a pedálokhoz való pótalkatrészek találhatók, szegecsek, csavarok, alátétek és egyéb apróságok.
Rendezés:
Rendezés:

A Bikepro webshopban a pedálok széles választéka áll rendelkezésre. A platformpedálokból kapható műanyag vagy fém pedáltesttel rendelkező, továbbá fémkeretes, vékonytengelyes, valamint automata pedálkötést biztosító típus. A választék magáért beszél, és ha ennyi a „portéka”, a pótalkatrészekről is gondoskodni kell. A jelen termékkategóriában szereplő alkatrészekkel a meglévő pedálok működése finomítható, meghibásodás esetén pedig megjavítható.

A „tuningra” jó példa az öntapadós csúszásgátló réteg, amely többféle méretben, és pedáltípushoz elérhető. Jellemzően mindennapos közlekedésre használatos kerékpárokon szokták alkalmazni a biztos lábtartás elősegítésére.

A pedál kopása esetén lehetőség van annak egyes elemeit cserélni, ilyen a Shimano országúti patentpedálhoz pedálhoz készült tartalék betét, népszerű nevén „kutyacsont”. Hasonlóképpen az igényes platformpedálokhoz kapható cserélhető póttüske, ráadásul nemcsak „sima” ezüst, hanem különféle színekben. Amennyiben a pedál csapágya mondja fel a szolgálatot, akkor sincs minden veszve: több pedáltípushoz kínálunk felújító készletet.

Webáruházunkban kínálatában különböző pedáltípusokhoz való pótalkatrészek is szerepelnek, az árak 300 és 7500 Ft között alakulnak. A forgalmazott márkák közt szerepel az Acor, a Crank Brothers, a Shimano, a Tioga és az XLC.

Árukereső.hu Árukereső.hu