A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár szerszámkészlet

Ebben a kategóriában a kerékpárszereléshez használatos komplett szerszámkészletek kapnak helyet. Így nem kell egyesével kiválasztani és megrendelni a szerszámokat, emellett a szettek ára rendszerint kedvezőbb, mint a darabonkénti megvásárlás. Kapható műhelymunkákhoz, valamint hordozható változatban útmenti szereléshez.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpár technikai eszköz, így karbantartást, javítást igényel, valamint a meghibásodás lehetősége is fennáll. Ebben a termékkategóriában minden feladattípushoz kínálunk komplett szerszámkészletet, azaz otthoni szereléshez és menet közben felmerülő problémákhoz egyaránt.

Kerékpározás során folyamatosan fennáll a technikai meghibásodás lehetősége, aminek döntő része egy kompakt, zsebméretű szerszámkészlettel orvosolható. Ennek hiányában nagy bajba kerülhetünk egy bringázás során: bosszantó, ha egy apró hiba miatt hazáig kell tolnunk a gépet, vagy tömegközlekedést kell keresni és arra felkönyörögni magunkat. Ilyen hiba lehet egy kilazult stucnicsavar, ami miatt elfordul a kormány; vagy defektet kapunk és hiába van nálunk pótbelső, ha nem tudjuk a feszes külsőt levenni a felniről; ne adja Isten elesünk és túl nagy nyolcas kerül a kerékbe. Ezek miatt kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy szerszám híján nem tudunk továbbmenni. Aki már átélt ilyet, legközelebb visz magával alapvető szerelékeket, köztük egy marokszerszámot - más néven zsebszerszámot – kinek hogy tetszik.

A kerékpár időszerű karbantartásához szükség lesz néhány speciális szerszámra. Ezek külön is beszerezhető, nagy részük webáruházunkban az „Alapszerszámok” valamint a „Célszerszámok” termékkategóriába megtalálható. Ezen felül az eszközök csomagban, jellemzően praktikusan kofferben elhelyezve ugyancsak megvásárolhatók. Ezen termékek különböző árfekvésben állnak rendelkezésre, amit részben a szett mérete (a szerszámok száma), részben azok minősége határoz meg.

A legtöbb szerszámkészlet kompakt mérete mellett az elegáns, ugyanakkor strapabíró “kisbőrönd” minden olyan szerszámot tartalmaz, amelyre bármely fejét szerelésre, karbantartásra adó kerékpárosnak szüksége lehet. Használatával gyakorlatilag minden javítás könnyedén elvégezhető. Nagyszerű választás otthonra vagy például verseny előtti felkészülésre, végső finomállításokra egyaránt. Léteznek kisebb készletek, amelyek akár egy többnapos csomagos túrára is elkísérhetik a kerékpárost.

Az itt szereplő szárszám pontos alkalmazásához, valamint a kerékpárszerelés minden fortélyának megismeréséhez érdemes feliratkozni az ingyenes "Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre" oktató sorozatunkra!

30-részes cikksorozatban mindent megtanítunk, ami a kerékpár otthoni szereléséhez szükséges. A javítás- és karbantartás-műveletek 95%-a szerepel benne, köztük számos műhelypraktika és hasznos "sufnitunig" tipp. Közben az összes kerékpáros szerszám használata is bemutatásra kerül, valamint eláruljuk, melyik az igazán jó eszköz, és melyiket érdemes kerülni. Mindezt könnyen emészthető formában, hatalmas illusztrációs képekkel és képaláírással.  A teljes cikksorozat reszponziv, azaz mobilon, és tableten is élvezettel fogyasztható.

Nem kell mást tenni, mint ide kattintani!

Árukereső.hu Árukereső.hu