A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Direct Mount kitámasztó vázpapucsra

Direct Mount kitámasztó / oldaltámasz közvetlenül a vázpapucsra, ún. "K-típus". Könnyű, nagy terhelhetőségű, és esztétikus kitámasztó modern kerékpárok számára.
Rendezés:
Rendezés:

Kitámasztó és kitámasztó közt óriási különbség lehet, nem is annyira magában a szerkezetben (attól még az is fontos), hanem inkább a vázra történő rögzítésben. A legkorszerűbb és legfejlettebb a Direct Mount rögzítés, amely a láncvillára integrált kétcsavaros konzolt takar. Rendszerint alumíniumötvözet vázaknál fordul elő, és hydroforming eljárással kerül a baloldali láncvilla külső felületére. Tetszetős, mérnökileg is jó megoldás, nem amolyan „sufnituning”, mint a középcsapágy alatti furat vagy a láncvilla „megbilincselése”.

A kitámasztó felszerelése a Direct Mount konzol esetében a pillanatok műve, azaz nem kell bilinccsel bajlódni. És mivel a támaszpont a tengelyvonalhoz képest távol helyezkedik el, az DM által biztosított stabilitás is elsőrangú. De már maga a rögzítés is erősebb, megbízhatóbb a többi rögzítés-szisztémánál!

A Direct Mount rendszer modern városi, trekking, fitnesz, cross és túrakerékpárokon, továbbá elektromos pedelec e-bike-on fordul elő leggyakrabban, jellemzően az elmúlt 10 évben gyártott modellek büszkélkedhetnek vele. A kitámasztó hossza ennél a rendszernél majdnem minden esetben állítható, ezáltal a kerékpár stabilitása optimalizálható. (Ráadásul ez a legtöbb esetben szerszámot sem igényel!) Az ideális lábhossznál a kerékpár dőlése minimális, pont annyi, hogy a kitámasztóra egy kevés súly kerül.

Így ha a kerékpár rendelkezik Direct Mount konzollal, de a kitámasztó nincs felszerelve (esetleg valaki leszerelte vagy „lemaradt” a gyárban) a hiányosság a Bikepro széles kitámasztó-választékából utólag pótolható. Az ár 3000 és 8000 Ft közt van, a kínálat a kerékpárkiegészítőkről híres európai és hazai márkáktól érkezik, mint az Ostand, a Spyral, a Specialized, az XLC vagy a Zoogie. Ezek után nem kell többé a kerékpárt a falhoz, fához támasztani a mindennapi közlekedés vagy túrázás során: akár a mező közepén is simán leparkolható!

Árukereső.hu Árukereső.hu