A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

24 colos városi kerékpár

28 colos kerékkel szerelt, egyszerűen fenntartható, városi használatra szánt kerékpárok

A city, avagy városi kerékpár kiválasztásánál fő szempont, hogy a célnak és személyes preferenciának megfeleljen, a kerékpárost pedig a lehető leggyorsabban, a legbiztonságosabban és minimális költségen juttasson el bárhova az év minden napján. A kerékméret itt többféle lehet, a jelen termékkategória a 24”-os típusokat tartalmazza.

A 24”-es városi bicaj többnyire hölgyeknek vagy tinédzsereknek tervezett típus, alacsony átlépésű vázkialakítást alkalmaz. Jellemzően egyenes vagy hátrafele ívelő kormányt és váltós hajtásrendszert kapnak, emellett lehetéséget a hátsó csomagtartó és első kosár felszerelésére. A sárvédő többé-kevésbé szériatartozék.

Emellett kaphatók összecsukható (folding) vázkialakítású 24”-os kerékmétetű városi kerékpárok is. Nevéből adódóan szállítás vagy tárolás esetén egy ilyen bicaj kisebb méretre összehajtható. Elsősorban akkor érdemes ilyen kerékpár beszerzésén gondolkodni, ha rendszeresen szeretnénk tömegközlekedési eszközön szállítani, vagy otthonunkban, irodában nincs elegendő tároló hely. Ez a típus megoldja a kerékpár biztonságos elhelyezését is, azaz soha nem kell lezáráson gondolkodni, akár vásárláskor is „elkísérhet”.

A másik 24”-os kerékméretű városi típus a haszonkerékpár, idegen néven cargo bike, amely webáruházunk kínálatában egy külön termékcsoportot képez. Itt a szokásosnál kisebb kerékméret az erősséget, ellenállóságot és a több stabilitást szolgálja. Emellett lehetőséget biztosít az alacsonyabb csomagelhelyezésre, a nagyobb raktérkialakításra. A 24”-os kerékméret mellett a cargo kategóriánál a 20” és 26” is gyakori, természetesen ballonos külső gumikkal párosítva. A Bikepro webshop kínálatában az ilyen kerékmérettel rendelkező kerékpárok elérhetősége változó, ahogy a megannyi kialakítás és funkció a vételár is. A gyártók tekintetében a hazai kerékpáriparban jól ismert Gepida, Neuzer és Csepel márkák a legnépszerűbbek.

Árukereső.hu Árukereső.hu