A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Szervíz

Ebben a kategóriában a Bikepro szerviz szolgáltatásai kapnak helyet, például kerékfűzés, centrírozás, villanyak vágás, csillaganya beütés, lánckeréksor felrakás, racsni felrakás, kónusz beállítás, stb.

A kerékpár, mint műszaki eszköz karbantartást igényel, néha meghibásodik, amit – bonyolultságtól és tapasztalattól függően - magunk vagy szakember által szervizelni kell. A Bikepro webshop „szerviz kellékek” menüpontja alatt a kerékpáros minden eszközt megtalál, amivel maga elvégezheti a szükséges karbantartási feladatokat, emellett a leggyakrabban felmerülő szerelési munkákhoz is biztosítunk szerszámokat és egyéb eszközöket.

A rendszeres karbantartás magában foglalja a kerékpár megfelelő működésének ellenőrizését minden indulás előtt, illetve legalább havonta - vagy 500km megtétele után - egy mélyrehatóbb átvizsgálást. Ezzel elkerülhetjük, hogy út közben jelentkezzen a meghibásodás, melynek megoldása komoly nehézségekbe ütközhet, és akár testi épségünkre is veszélyes lehet. A gyorsteszt áll a kerékrögzítés ellenőrzéséből, a fékpofák állapotának és a fékrendszer működésének vizsgálatából, a váz átnézéséből, a kerék megpörgetéséből, amellyel ellenőrizzük az egyenletes futást, az esetleges repedéseket, vágásokat, szilánkokat és a megfelelő guminyomást.

Ezután jön a kormány és kormányszár csavarjainak ellenőrzése, végezetül a lánc finom járása az összes áttételi fokozatban. Ha a kerékpár az ellenőrzések bármelyikén „megbukik”, ne keljünk útra, javítsuk vagy javíttassuk meg a hibát! Ehhez webáruházunkban a legtöbb eszköz rendelkezésre áll, legyen az defektjavítással és –megelőzéssel, a fék vagy a váltó beállításával kapcsolatos teendő. A szereléshez nemcsak szerszám szükséges, hanem kenőanyag is, amelyből ugyancsak széles választék áll rendelkezésre, legyen olaj vagy zsír bármilyen összetételben, állagban.

Végezetül a kerékpár rendszeres tisztítást igényel, ha másért nem, hogy egyáltalán észre vegyük az esetleges elváltozásokat, hibákat, a váz, a villa vagy az alkatrészekben előforduló kezdeti repedések kialakulását. Nem mellesleg a tiszta, ápolt kerékpár finomabban működik, könnyebben fut, élvezetesebb használni. Erre szolgál a kínálatunkban szereplő számos hatékony, korszerű, környezetbarát tisztítószer és kellék. A rendelkezésre álló eszközök a „szerviz” menüponton belül külön kategóriákban találhatók, mint például defekttel kapcsolatos kellékek, pumpák, általános szerszámok, szakszerszámok, kenőanyagok, illetve a tisztításhoz és a karbantartáshoz szükséges szerek. Meg kell még említeni, hogy a Bikepro kerékpáros webáruház számos szolgáltatással áll a vásárlók rendelkezésére, amelyek a „szerviz” menüpont alatt találhatók. Szakavatott kerékpár- és alkatrészvásárlási tanácsadás is szerepel a szolgáltatások közt.

Árukereső.hu Árukereső.hu