A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Tubeless szelep kit

A kerékpárgumi belső gumi nélküli átalakításához több eszköz szükséges. Előszöris Tubeless vagy Tubeless Ready (TLR) külső gumitípusra, tömítőfolyadékra, Tubeless felniszalagra, illetve Tubeless szelepre. Segítségükkel bármely TLR-kompatibilis köpeny tömlő nélkül használható, alacsonyabb nyomást, jobb tapadást és fokozott kényelmet lehetővé téve, nem beszélve a majdnem teljes defektmentességről.
Rendezés:
Rendezés:

A belső nélküli kerekek már több, mint egy évtizede hódítanak a terepre szánt kerékpárokon, vagyis az MTB kerekek esetében. Manapság a gravel és cyclocross szakágban is népszerű az ún. Tubeless rendszerre történő átalakítás. Alap esetben a kerékabroncs és a gumi úgy lettek kialakítva, hogy tömlő nélkül, légmentesen zárjanak. Elsődleges előnye, hogy nem lép fel nem kívánatos súrlódás a gumi és a kerék között, amelynek köszönhetően a tubeless gumik gördülési ellenállása kisebb, mint a belsővel használt ultrakönnyű versenygumiké. Sőt, a tömlő nélküli gumikat alacsony nyomáson is lehet használni, így csökken a defekt valószínűsége. Valamint, a gumit eleve speciális defektjavító folyadékkal kell feltölteni, ami defekt esetén azonnal elzárja a lyukat, ergo a Tubeless kifejezetten megbízható ez a választás.

 

Érdemes figyelembe venni, hogy a belső nélküli átalakítás munka- és időigényes szerelési folyamat, illetve azt, hogy speciális kerék- és gumiabroncs szükségeltetik ebben az esetben. A kerékpárgumi belső gumi nélküli átalakításához több eszköz szükséges. Előszöris Tubeless vagy Tubeless Ready (TLR) külső gumitípusra, tömítőfolyadékra, Tubeless felniszalagra, illetve Tubeless szelepre. Segítségükkel bármely TLR-kompatibilis köpeny tömlő nélkül használható, alacsonyabb nyomást, jobb tapadást és fokozott kényelmet lehetővé téve, nem beszélve a majdnem teljes defektmentességről.

Árukereső.hu Árukereső.hu