A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Roller

Két és háromkerekű, fix, és összecsukható rollereket találsz itt, nagyrészt gyerek méretben, elsősorban közlekedés céljára, és kikapcsolódáshoz.
Rendezés:

A roller ma már nemcsak a gyermekek kiváltsága: Budapesten és a vidéki nagyvárosokban sok felnőtt használja közlekedésre, a városi utcán, járdán való - a gyaloglásnál sokkal fürgébb - haladásra. A dugók kiiktatására a kerékpárnál és a rollernél jobb közlekedési eszközt nemigen találni. A roller elvitathatatlan előnye, hogy tömegközlekedésen egyszerűen szállítható, így az út megtételéhez nem feltétlenül kell végig rollerezni. Ilyen szempontból hasonló az összehajtható kerékpárhoz, viszont a roller összecsukása valóban másodperceket igényel, és töredék helyigénye van a legkisebbre összecsukható folding bicajokkal szemben is.

Rollerből létezik pár tízezer forintos manuális, de ma már elérhető drágább elektromos verzió is. A fenntartás mindkettő esetében rendkívül olcsó, kilométerre levetítve a kerékpárhoz hasonló. Egyetlen probléma a rollerekkel kapcsolatban közlekedési szabályok tisztázatlansága. Érdekes különben a roller története: az első, cipőre erősíthető fából készült ilyen eszközt kézzel állították elő a századelőn, a manapság elterjedt összecsukható alumínium konstrukciót az 1990-es években mutatták be Svájcban. Az újszerű kétkerekű járgány pillanatokon belül népszerű lett a világon, először Japánban terjedt el, mint közlekedési eszköz.

Ebből alakult ki a freestyle roller is, amelyek tucatjaival találkozhatunk a magyar utakon, parkokban. A roller fejlesztése azóta sem állt meg, a kerékpár mellett a városi mobilitás egyik lehetséges irányát jelenti. Technikai oldalról nézve a lábmeghajtású roller kettő vagy négy kerékkel rendelkezik, kormányozható, egy lábtartóval és valamilyen fékberendezéssel van felszerelve. Használója egyik lábával a talajhoz képest tolja előre magát, miközben a másik lába a lábtartón helyezkedik el. Rendszerint összehajtható, ami megkönnyíti szállítást és a tárolást – nemcsak otthon, hanem a munkahelyen is

A kerék mérete 8cm-től 20-ig terjed, a 12-16cm városi utakon már elfogadható kompromisszumot jelent. Természetesen minél nagyobb a kerék, annál zökkenőmentesebb és gyorsabb a haladás. Az elektromos meghajtású rollert szélesebb deszkával készítik, hogy két lábbal stabilan lehessen állni rajta. Ezek átlagban 20 kilót nyomnak, létezik összecsukható verzió is, sebességük a 30 km/h-t is elérheti. Fontos még a megfelelő, lehetőleg szilikonágyas csapágazás is, amely tompítja az egyenetlen járdák okozta rezgéseket. A Bikepro webshop rollert is kínál, manuális roller 22000 Ft körül kapható, ez már az áruházi kínálatnál lényegesen jobb minőségű, akár 100 kilóig terhelhető. Elektromos verzióban a csúcskategória 300 ezer forint felett indul, 200 wattos motor hajtja és akkupakktól függően kb. 25km tehető meg vele egyetlen feltöltéssel.

Ha a kerékpározáshoz kapcsolható bármely eszköz kiválasztásával kapcsolatban kérdés merülne fel, érdemes elolvasni a Bikepro kerékpáros webáruház Hogyan vásárolj jó kerékpárt?E-book, amely a Bikepro webshop honlapjáról ingyenesen letölthető. A 70 oldalon foglaljuk össze a kerékpárvásárlás fontos szempontjait, körbejárva, milyen is a „jó kerékpár”. Ha valóban megfelelő, minőségi kerékpárt keresünk, a „HVJK” nélkülözhetetlen eszköz. Emellett térjünk ki legújabb szolgáltatásunkra, a „Személyre szabott kerékpár ajánlásra”. A több évtizedes szakértelmere is tapasztalatra építve csomagunkban egy 29 kérdésből álló kérdőíven vezetjük végig a potenciális kerékpárvásárlót, amelyet a beküldés után szakértő kollégánk értékel ki. Ezt követően e-mail-ben személyre szabott tanácsadást és ajánlatot küldünk. A szolgáltatás ára 9990 Ft, amennyiben nálunk történik a kerékpár beszerzése, szolgáltatás ára 100%-ban beszámításra kerül a vételárba. A kerékpár megvásárlása után a tanácsadásban résztvevők automatikusan bekerülnek VIP csoportunkba, ahol számos kedvezmény és extra bónusz szolgáltatás érhető el. További információ a szolgáltatásról További információ a szolgáltatásról itt található.