A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Féktárcsa csavar

Ebben a kategóriában egyrészt a 6-csavaros féktárcsák rögzítéséhez szükséges csavarok találhatók, többféle színben, ezekhez általában T25 torx csavarhúzó szükséges. Másrészről itt kapnak helyet a Center Lock rögzítőanyák CL-rendszerhez.
Rendezés:
Rendezés:

A csavarral rögzített féktárcsák a leggyakoribbak, ezek rendszerint 6 darab szabványfurattal rendelkeznek. Emellett a kerékpáripar meghatározó szereplője, a japán Shimano másfél évtizeddel ezelőtt kifejlesztette a Center Lock tárcsafékrögzítést. A hagyományos csavarrögzítéssel szemben itt bordás rögzítést alkalmaznak, amelyre a tárcsa a kazettás hátsó agyakon is használt csavarral (gyűrűvel) rögzül. A jelen termékkategória az ilyen rögzítésű féktárcsák rögzítésére szolgáló – jellemzően Torx nyílást alkalmazó – csavarokat, valamint a CenterLock rögzítésű féktárcsákhoz való zárógyűrűket ölei fel.
A féktárcsa-csavarok anyaga acél, szabvány mérete M5x10mm, nyílása T25, emellett több színben kapható. Rendszerint egy csomagban két féktárcsához elegendő (12db) csavar található.

A Centerlock rögzítőcsavar (zárógyűrű) választható gyorszáras kerékrögzítéshez, 12mm vagy 15 és 20 mm-es átütőtenegelyes agyakhoz, használata az integrált középcsapágy behajtó szerszámmal lehetséges. Alapanyaga rendszerint alumínium. A Bikepro webáruház többféle féktárcsarögzítő csavart kínál. A forgalmazott márkák között találjuk az Acor, az a2z, a Shimano és a Spyral cégeket. Az ár 1000 és 6000 között alakul típus, kialakítás, szín és minőség függvényében.

Árukereső.hu Árukereső.hu