A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár

Ebben a kategóriában készre szerelt kerékpárok kapnak helyet, mindenféle típus, különböző felhasználáshoz és bicajozási stílushoz. A kerékpárvásárlásról, valamint a használt piacról történő beszerzés problémáiról Bikepro szakcikk is született, amely itt olvasható.

Rendezés:
Rendezés:

Webáruházunk fő profilját a már megvásárolt kerékpárok üzemeltetéshez szükséges kerékpár alkatrészek és kiegészítők képezik. Ezek megannyi gondtalan, élvezetes kilométer megtételét biztosítják, legyen szó új láncról, gumikülsőről, világításról vagy sárvédőről. Mint látható, szívünkön viseljük a már meglévő bicajok sorsát, mindazonáltal új kerékpárokat is kínálunk, és hisszük, hogy átfogó és mély szakértelmünkkel kellő segítséget tudunk nyújtani a megfelelő típus kiválasztásában.

A törekvésnek sarkalatos eleme a Bikepro  Hogyan vásárolj jó kerékpárt?E-book, amely a Bikepro webshop honlapjáról ingyenesen letölthető. A 70 oldalas informatív kiadványból megtudható, melyek a kerékpárvásárlás fontos szempontjai, továbbá választ kapunk arra is, milyen a jó kerékpár. Ha minőségi kerékpárt keresünk, a „HVJK” nélkülözhetetlen eszköz. Ha nincs idő végigolvasni az egészet, a kiadvány végén „instant” kerékpárválasztó csekk-lista segít az esetleges rossz döntések elkerülésében. Az Ebook-ot - amely az első, és egyben az eredeti ilyen jellegű hazai kiadvány - már több mint 24000 kerékpárvásárló letöltötte, a visszajelzések 99,98%-a abszolút pozitív. A vélemények itt olvashatók.

A HVJK E-book mellett weboldalunkon minden kerékpártípushoz részletes ismertetést készítettünk. Ha a kurzort adott típusnév (downhill) fölé visszük, elolvashatjuk a pontos meghatározást, az ajánlott felhasználást, a célcsoportot, a típus előnyeit és hátrányait. Egy jellemző kép is szerepel, hogy lássuk is miről van szó. A jelen leírás alján szereplő listán rögtön ki is próbálhatjuk ezt az igen hasznos funkciót! A Bikepro webshopban a legtöbb kurrens kerékpártípus versenyképes áron elérhető.

A „Komplett kerékpár” menüponton belül megtalálhatók az egyes típusok a gyerekkerékpároktól a trekkingeken át a manapság futótűzként terjedő új szegmensekig, mint az MTB enduro, az országúti gravel és természetesen az elektromos kerékpár. A gyártók tekintetében többek közt az alábbi jól csengő márkáktól választhatunk: Cross, Csepel, Gepida, Hauser, Mali, Neuzer, Rock Machine, Schwinn Csepel és Superior. Az árak természetesen rendkívül nagy szórást mutatnak, példának vegyük a trekking kerékpár kategóriát, ahol 140000-től 710000 Ft-ig terjed a skála.

Amit még tudni kell, hogy a Bikepro „gagyival” nem foglalkozik, így a legkedvezőbb árú modellek is vállalhatók, éveken ét jó szolgálatot tesznek. A legdrágább trekkingünk pedig alig meglepő módon egy fejlett elektromos rásegítést alkalmazó Pedelec E-bike!

Végezetül említsük meg legújabb szolgáltatásunkat, a „Személyre szabott kerékpár ajánlást”. A már említett szakértelmere is tapasztalatra építve csomagunkban egy 29 kérdésből álló kérdőíven vezetjük végig a potenciális kerékpárvásárlót, amelyet a beküldés után szakértő kollégánk értékel ki. Ezt követően e-mail-ben személyre szabott tanácsadást és ajánlatot küldünk. A szolgáltatás ára 9990 Ft, amennyiben nálunk történik a kerékpár beszerzése, szolgáltatás ára 100%-ban beszámításra kerül a vételárba. A kerékpár megvásárlása után a tanácsadásban résztvevők automatikusan bekerülnek VIP csoportunkba, ahol számos kedvezmény és extra bónusz szolgáltatás érhető el. További információ a szolgáltatásról itt található.

A típusleírások megtekintéséhez vigyük a kurzort az oldal tetején található kerékpártípusok neve fölé!