A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Kerékpár Alapszerszám

Ebben a kategóriában a kerékpárjavításhoz és -szereléshez szükséges legfontosabb szerszámok és eszközök kapnak helyet. Az alapszerszámoknak ott a helye minden kerékpáros otthonában.
Rendezés:
Rendezés:

A kerékpáron elvéezendő legtöbb szervízfeladat szerszámigénye csekély. A kötelező pumpa mellett mindössze egy a marokszerszám (zsebszerszám), amelyen megtalálható többféle imbuszkulcs, Torx-kulcs, csavarhúzó, villáskulcs, küllőkulcs és még talán láncbontó is. Ilyenből majd’ félszáz típus kapható a Bikepro webshopban, saját menüpontja alatt (alapszerszám) keresendő.

A közepesen bonyolult, de otthon is elvégezhető szerelési feladatokhoz a „célszerszám” menüpont alatt találjuk a szükséges eszközöket. Ilyen a láncszereléshez elengedhetetlen láncbontó, a lánckeréksor cseréhez szükséges leszedő és láncostor, a monoblokk és középcsapágy szerszám. A többféle kurrens rendszerhez eltérő szerszámokat kínálunk, nyilván azt a típust érdemes beszerezni, amit kerékpárunkhoz tudunk is használni. A fentiek mellett a bowdenvágó, a küllőkulcs, a hajtókar lehúzó, a nyomatékkulcs vagy a pedálkulcs vagy a kónuszkulcs szett sem igényel túl nagy befektetést. A Bikepro kerékpáros webáruházban a fentiek mind elérhetők, több változatban és árfekvésben, a megfizethetőtől a vérprofi darabokig. (Otthoni szerelés esetén egy jófajta kerékpáros szerszám még unokáinkat is kiszolgálja!) A márkák tekintetében az ipar nagy nevei köszönnek vissza, a Bikehand, a Feedback Sport, az Icetoolz, a Park Tool, a Lezyne és a Ritchey. Emellett kedvező áron kínál számos hasznos célszerszámot a Bikefun és a Neuzer.

És aki komolyan gondolja az otthoni szerelést, a kerékpárszerelő állványt beszerzésén is elgondolkodhat. A stabil helyzet és megfelelő magasság nagyban megkönnyíti a szervizelést. Itt jellemzően az állványokra szakosodott márkákkal találkozunk, mint a Menabo, az M-Wave, a Gioma és az Union és a Superbe, de ezzel a szegmenssel a kiegészítőiről méltán híres XLC is foglalkozik. Ha a fenti leírás meghozta a kedvet a szereléshez, a folytatás a Bikepro „Csináld magad! - Szerviz tippek képekkel, lépésről lépésre” szakcikk sorozatban!
Árukereső.hu Árukereső.hu