A mi webes sütijeink (cookie) diétásak, nem hizlalnak, gyorsítják és segítik a weboldal használatát, és lehetővé teszik, hogy személyre szabottabb szolgáltatást tudjunk nyújtani a számodra.Ha most inkább valami sósra vágynál, a saját böngésződben tudod kezelni őket, az alábbiak szerint. 

Szobakerékpár

Ebben a kategóriában szoba- avagy spinning kerékpárok kapnak helyet. Az edzőgörgők nem itt, hanem az EDZÉS kategóriában találhatók.
A SPINNING edzőtermi mozgalom, mely élvezhető kerékpáros edzéseket biztosít a finesztermekben. A Spinninggép a hagyományos edzőtermi "szobabicikli" egy speciális profi változata, nagy, súlyos lendkerékkel működő szerkezet, melyen a kerékpározáshoz igen hasonló testhelyzetben, a lendület adta folyamatos hajtást igen jól utánzó sportélményt nyújt. A Spinning eredeti koncepciója szerint csoportos edzés, ahol a tréner feladatokat ad a résztvevőknek, a nagyobb erőfeszítésre és a kitartásra motiválja őket. Több száz vagy akár ezer résztvevővel rendeznek Spinning napokat, ahol mindenki megismerkedhet a téli edzés ezen válfajával, illetve soha nem látott tömegben végezheti az edzést. A Spinning mozgalmat Johnny G. amerikai kerékpáros, majd edző indította hódító útjára, melyhez később speciális edzési rendszer, szisztéma és franchise kapcsolódott. A Spinning elnevezés e szisztéma átfogó levédett védjegye.
Árukereső.hu Árukereső.hu